Salivuorot

Yleistä

Aloitamme suositut tanssikurssimme viikolla 36 uudessa salissamme Karkialammen kasarmilla. Salille kannattaa saapua ajoissa vuoron alkaessa, jotta ehdit vaihtaa vaatteita ennen tunnin alkua. Jos myöhästyt, nin soita alaoven ovikelloa.

Maksut

Seuran jäseniltä peritään 120/240 euron kausimaksu (syys/kevätkausi). Maksu peritään aina kauden alussa, eli tammikuussa kevään ja syyskuussa syksyn kausimaksut. Maksujen perintä suoritetaan sähköpostilla tilitoimiston lähettämällä laskulla. Kaikki maksut löytyvät hinnastotaulukosta.

Vastuuhenkilöt

Kullekin ohjatulle salivuorolle on oma vastuuhenkilö, joka vastaa ovien avaamisesta ja sulkemisesta sekä musiikkilaitteiden järjestämisestä saliin. Jos ryhmän tietojen kohdalla on mainittu vain valmentaja, on hän samalla salivuoron vastuuhenkilö. Viikonlopun vuorojen suhteen ei ohjaajilla ole mitään "päivystysvelvollisuutta". Mahdollisuuden harjoitella voi tarkastaa salikalenterista (eri oikeudet).

Ryhmissä toimiminen

Salivuoroihin tulee saapua hyvissä ajoin, eli pyritään siihen että tunnin alkaessa kaikki olisivat paikalla. Parhain tie edistyä on käydä säännöllisesti tunneilla, koska tansseissa edetään vaiheittain. Poissaolot aiheuttavat jälkeenjäämistä jonka kiinni ottaminen sitoo valmentajien aikaa ja hidastaa koko ryhmän edistymistä. Saleihin tultaessa tarkistakaa tanssikenkänne, ettemme aiheuta vaurioita parketille.

 

Kausi 2021-2022

   Aika  Kurssi  Paikka Ohjaajat
 MA 18.00-19.30 Paritanssin perusteet Oma sali Matti/Ninni
TI 18.30-20.00 Jatkokurssi 2 / FC-kurssi Oma sali

Jorma/Hansu JK2

Jarmo/Marjatta JK2

Matti/Jari FC

KE 18.00-19.30 Jatkokurssi 1 Oma sali Pentti/Taina
TO 18.30-20.30 Practise Kalevankangas  

 

 

 

Tulosta Sähköposti