Paritanssin perusteet 2021-2022

Paritanssin perusteet; maanantaisin omalla salilla klo 18:00 - 19:30

Musiikkia, askeleita, tasapainoa, kehonhallintaa, kestävyyskuntoa, tanssin iloa = Paritanssin perusteet. Paritanssin perusteet on uudistettu peruskurssimme, jossa harjoitellaan paritanssin perusteita kilpatanssin näkökulmasta. Kurssin ohjaavat Matti ja Ninni Pitkänen. Tavoitteena on tanssitaidon ohella iloinen mieli! Voit tulla tietenkin myös ilman paria ja meillä voit tanssia myös samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa!

Mikkelin Urheilutanssijat on kilpatanssiin erikoistunut seura, jonka kursseilla opit varmasti hyvän tanssitaidon. Peruskurssillamme kaikki lähtee aivan alusta, askeltakaan ei tarvitse osata tanssia ennen kurssille tuloa. Tanssitunnit katkaisevat myös mukavasti työ- ja opiskeluarjen murheet. Takaamme, että viikoittaisten tuntien aikana et ehdi murehtimaan mitään muita asioita. Saattaapa myös olla, että löydät itsellesi harrastuksen koko loppuelämäksesi, sillä tässä lajissa valmiita ei olla koskaan ja kehitettävää löytyy aina.

Peruskurssin kuluessa (syyskuu 2021 – toukokuu 2022) opetellaan tanssitaidon perusteet ja jo riittävät askelsarjat kuhunkin E-luokan tanssiin (hidas valssi, tango, quickstep, samba, cha-cha ja jive). Ja kun perusteet ja askeleet on saatu opeteltua, kyse onkin sitten vaan sitkeydestä harjoitella muita tanssiin kuuluvia osa-alueita kuten tanssiasentoa, ryhtiä, vartalon käyttöä, tanssin tulkintaa yms. 

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan oppimaan ja oivaltamaan mukavassa seurassa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tulosta Sähköposti