Mikkeli Cup 12.12.2015 (videot lisätty)

2 mitalia ja 3 finaalipaikkaa

Mikkelin kotikisoissa pääroolissa olivat Seniori Cupin päätöskilpailun luokat. Noin 50 senioriparia kamppaili kolmessa eri ikäluokassa kirkkaimmista mitaleista. Kilpailuiden järjestelyt sujuivat hienosti, mistä suurkiitos seuran talkooväelle. Omia pareja lattialla oli 7 kappaletta ja jokainen pari tanssi hyvät tanssit juurikin omien kykyjensä mukaisesti. Päivän mitalisteja oli kaksi kappaletta. Seniori 2 Cupin vakiotanssit voitti ylivoimaisesti Olli-Pekka Vanhala ja Tiina Tarvonen. Pari tanssi laadukkaasti kaikki 3 kierrosta ja voitti jokaisen tanssin. Toinen mitalistipari oli Olli Kokko ja Tanja Heikkilä, jotka pitkän kilpailutauon jälkeen saalistivat Yleisen C-luokan vakiotansseista hopeaa.

Mitalistien vanavedessä kolme paria tanssi Seniori Cuppien finaaleihin. Seniori 2 Cupin lattarifinaalissa oli kaksi Mikkelin paria. Veli-Matti ja Mari Kurtti tanssivat 4. sijalle samoilla sijalukupisteillä pronssiparin kanssa. Matti ja Ninni Pitkänen tanssivat finaalin 6. sijalle. Vakiotansseissa Pitkäset sijoittuivat 9. sijalle ja Kurtit 12. sijalle. Seniori 3 Cupin lattarifinaalissa Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen tanssivat 4. sijalle. Pari oli vakiotansseissa sijalla 7., mikä oli suuri yllätys tansseja seuranneille seuran kannattajille. "Kotiseutulasien" läpi katsottuna Jorman ja Hansun olisi ehdottomasti pitänyt olla mukana finaalissa. Seniori 2 Cupin vakiotansseissa Matti ja Elisa Korhonen tanssivat jälleen vahvan kilpailun sijoittuen 7. sijalle ja jääden finaalista vain 1 ruksin päähän. Mauri ja Marjo Keijonen tanssivat Seniori 2 Cupin lattareissa 9. sijalle ja vakioissa 11.sijalle.

Päivän laskennallisessa 10-tanssi osiossa Pitkäset tanssivat 3. sijalle, Kurtit ja pari Lifländer-Valkonen 4. sijalle ja Keijoset 6. sijalle.

Seniori 2 Cupin vuoden 2015 kokonaispisteissä (epäviralliset) viisi seuran pareista ylsi 10 parhaan parin joukkoon. Olli-Pekka Vanhala ja Tiina Tarvonen tanssivat vakiotansseissa hopealle. Matti ja Ninni Pitkänen tanssivat 10-tanssissa pronssille. Pitkäset olivat vakioissa 9. ja lattareissa 8. sijalla. Veli-Matti ja Mari Kurtti tanssivat 10-tansseissa 4. sijalle, ollen vakioissa 14. ja lattareissa 5. sijalla. Matti ja Elisa Korhonen tanssivat vakiotansseissa 5. sijalle. Mauri ja Marjo Keijonen tanssivat 10-tanssissa sijalle 9, vaikka osallistuivat vain kahteen osakilpailuun.

Seniori 3 Cupin vuoden 2015 kokonaispisteissa Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen tanssivat 10-tanssissa 4. sijalle, ollen vakioissa 7.  ja lattareissa 5. sijalla.

Videot Seniori Cupista, Yleisen C luokan vakioista ja YLBA luokan lattareista löytyvät tästä.

Olli-Pekka ja Tiina

 

Olli ja Tanja

Jorma ja Hansu

Vellu ja Mari

Matti ja Ninni

Matti ja Elisa

Mauri ja Marjo

 

Tulosta Sähköposti