Mikkeli GP 5.10.2013

Huipputunnelmaa kotikisoissa (videolinkit lisätty)

Parin vuoden tauon jälkeen Mikkelin Urheilutanssijat järjestivät Rantakeitaan salissa kilpatanssin GP-kilpailut. Omaa seuraa edustivat tällä kertaa Champion luokassa Henrik Nordman ja Jaana Kemppainen, sekä seniorien vakiotansseissa Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen. Henrik ja Jaana tanssivat erinomaiset kotikisat molemmissa lajeissa. Ensin pari yllätti itsensä tanssimalla selkeästi latinalaistanssien finaaleihin ja teki varmaakin varmemmin saman tempun vakiotansseissakin. Semifinaaleissa tie nousi pystyyn molemmissa lajeissa, mutta sijoitukset olivat hyviä. Latinalaistansseissa pari oli jaetulla 11. sijalla. Vakioitanssien puolella rukseja kertyi reilummin ja lopullinen sijoitus vakioissa oli hienosti 8. sija.

Jorma ja Hannele tanssivat tasaisen varmasti ja laadukkaasti 1. kierroksen tanssit. Vaikka kotikisojen järjestelyvastuut veivätkin parhaimmat terän, niin tanssi oli vakuuttavan näköistä.Lopullinen sijoitus parilla oli 15. sija.

Suurimman vastuun kisojen järjestelyistä kantoi noin 10 hengen ryhmä, joka suunnitteli ja valmisteli kisoja vajaan 1,5 v ajan. Perjantain ja lauantain aikana talkoissa oli seuran tanssijoita lähes 70 henkeä. Tämä joukko mahdollisti sen, että itse kilpailupäivänä kaikki sujui hienosti. Jokainen toimipiste ja jokainen tehtävä oli kokonaisuuden kannalta tärkeä.

SUURKIITOS kaikille mukana olleille seura-aktiiveille, te loitte puitteet, jotka mahdollistivat sen, että kilpailijat voivat keskittyä antamaan parastaan. Kiitos myös kaikille kilpailijoille, annoitte hienoilla tansseillanne elämyksiä kaikille paikalla olleille.

Kim Laineen ottamia kuvia kisoista löytyy täältä.

Video Henrikin ja Jaanan cha cha:sta löytyy täältä.

Videot Jorman ja Hannelen valssista ja tangosta löytyvät täältä ja täältä.

Omien parien kuvia kisoista. Kuvaaja Raimo Ulmanen.

 

Tulosta Sähköposti