Mikkeli-GP 2.10.2010

Olli-Pekka ja Tiina selkeään voittoon

Mikkelin Urheilutanssijoista kilpailuihin osallistui 4 paria. Champion luokassa tanssivat Eerik Nordman ja Anni Kokkonen (v+l) ja seniori luokassa mukana olivat Matti ja Ninni Pitkänen (l), Pasi ja Päivi Savolainen (v+l), sekä Olli-Pekka Vanhala ja Tiina Tarvonen (v).

Eerik ja Anni tanssivat loistavan kilpailun raivaten tiensä molemmissa lajeissa semifinaaliin saakka. Lopullisiksi tuloksiksi tuli lattareissa jaettu 11. sija ja vakioissa jaettu 10.sija.  Matti ja Ninni sekä Pasi ja Päivi aloittivat lattareilla ja molempien kisa katkesi 1. karsintakierrokselle. Parit jakoivat tasapistein 31. sijan. Pasi ja Päivi jatkoivat vielä vakioiden puolella, jossa karsiutuivat 1. kierroksella ja sijoitukseksi tuli jaettu 35. sija.

Olli-Pekka ja Tiina keskittyivät vakioihin vuoden alusta alkaen ja tulos alkaa näkyä. Pari sai kaikilta karsintakierroksilta täydet tuomaripisteet ja meni selkeänä suosikkina finaalin. Finaalissa sama tahti jatkui ja pari otti toisen peräkkäisen GP-voittonsa voittaen kaikki viisi tanssia.

Tarkemmat tulokset Tulospalvelimella: http://www.tulospalvelin.fi/tulokset/2010/10_10_02_mikkeli/index.htm

 

Ohessa tunnelmia kisoista. Kuvat: Pasi Savolainen ja Raimo Ulmanen

altaltaltaltaltalt

 

 

 

Tulosta Sähköposti