Länsi-Savon Tähtitanssit 4.12.2011

Mitaleita ja hyviä tansseja kotikisoissa

Länsi-Savon Tähtitanssit Viihdekylpylä Rantakeitaassa sujuivat hienosti sekä tanssien että järjestelyjen puolesta. Päivän aikana taitojaan esitteli parketilla 95 paria. Seuraamme edusti ansiokkaasti yhdeksän paria.

Seniori 2C-luokan pari Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen kuntoutuivat sairastelujen jälkeen upeaan tanssikuntoon ja tuloksena oli vakioiden selkeä voitto ja nousu B-luokkaan. Parin hienoa kisapäivää täydensi latinalaistanssien toinen sija. Luokkansa voittoon Yleisessä D:ssä tanssivat Olli Kokko ja Ida Pihl. Parin taidokas meno ei jättänyt epäselvyyttä sarjan voittajasta. Ykkössijalle tanssivat myös hienosti Seniori 1B-luokan Pasi Karvonen ja Ira Närhinen latinalaistansseissa. Vakiotansseissa parin sijoitus oli neljäs. Seniori 3E-luokan Tapio ja Marja Loimula nappasivat myös ykkössijan kotiseuralle sekä vakio- että latinalaistansseissa varmoilla tanssisuorituksilla ja iloisilla ilmeillä.

Seniori 3D-luokassa pientä kisataukoa pitäneet Raimo ja Raija Ulmanen palasivat kisaparketille ja tanssivat hienosti kolmannelle sijalle sekä vakio- että latinalaistansseissa. Seniori 1D-luokassa seuraamme edusti kaksi paria. Tasaisessa kilpailussa Veli-Matti ja Mari Kurtti sijoittuivat vakiotansseissa hopealle ja Mauri ja Marjo Keijonen pronssille, pienimmällä mahdollisella puolen pisteen erolla. Latinalaistansseissa Kurtit olivat kolmansia ja Keijoset neljänsiä. Yleisessä E-luokassa nuorempiensa kanssa tanssineet Petri Kuosmanen ja Anu Rantanen tanssivat mainion kisan, sijoittuen neljänneksi. Seniori 1C-luokan Ari ja Anu Fred täydensivät hyvää mikkeliläispäivää vakiotanssien neljännellä ja latinalaistanssien viidennelllä sijalla.

Kisajärjestelyt saivat kiitosta niin kilpalijoilta kuin yleisöltä. Pienen seuran voimanponnistus onnistui jälleen mainiosti. Iso kiitos kaikille tukijoillemme, tanssijoille, yleisölle sekä talkooväelle. Vuoden päästä 15.12.2012 tanssitaan jälleen Rantakeitaassa ja tuolloin on valtakunnallisen kisan vuoro.

Olli Kokko ja Ida Pihl

alt

Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen

alt

Raimo ja Raija Ulmanen

alt

Pasi Karvonen ja Ira Närhinen

alt

Tapio ja Marja Loimula

alt

Mauri ja Marjo Keijonen

alt

Veli-Matti ja Mari Kurtti

alt

Ari ja Anu Fred

alt

 

 

Tulosta Sähköposti