Mikkeli Vakio SM 13.4.2019 (videot lisätty)

Olli-Pekka ja Tiina 7. sijalle

Vuoden 2019 vakiotanssien SM kilpailut järjestettiin 13.4. Mikkelissä. Seurastamme kilpailuihin osallistui 5 paria. Parhaiten menestyivät senioriluokassa tanssineet Olli-Pekka Vanhala ja Tiina Tarvonen. Pari tanssi kahden karsintakierroksen kautta semifinaaliin lähes täysillä rukseilla, mutta semifinaalissa Olli-Pekan olkapää kramppasi foxtrotin aikana. Pari tanssi semifinaalin loppuun, mutta kahdesta viimeisestä tanssista ei suuremmin rukseja kertynyt. Tästäkin huolimatta pari jäi vain yhden karsintaruksin päähän finaalipaikasta ja sijoitus oli seitsemäs. Samassa luokassa tanssineet Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen pääsivät toiselle kierrokselle ja sijoittuivat hyvillä tansseilla 19. sijalle. Myös Mauri ja Marjo Keijonen sekä Veli-Matti ja Mari Kurtti tanssivat ehjät suoritukset. Keijoset sijoittuivat 30. ja Kurtit 32. sijalle. Kovatasoisessa champion luokassa tanssineet Verneri Hietanen ja Tanja Heikkilä tanssivat hekin hyvät kilpailut, saaden aikaan hyvän suorituksen ja lähes ehjät tanssit. Loppusijoitukseksi heille tuli 17. sija.

 

Tilaisuudessa muistettiin myös seuran jäseniä. Seuramme puheenjohtaja Pentti Pylkkäselle luovutettiin 60-vuotislahjaksi SM-kilpailuiden palkintona jaettava taidelasi. Suomen tanssiurheiluliitto myönsi ansiokkaasta seuratoiminnasta ansiomerkit Jari Mikkoselle ja Matti Pitkäselle. Kilpailun avajaispuheen piti Mikkelin kaupungin edustaja Oskari Valtola ja samassa yhteydessä esiintyi Mikkelin Mieslaulajat.

 

Videot kisoista löytyvät täältä.

 

Heikki Kirjavainen ja Anu Kirjavainen jatkoivat sunnuntaina 14.4.2019 kisaamaan Kotkaan. Pari tanssi SE2D luokassa hienosti ja sijoittui vakiotansseissa hopealle ja voitti latinalaistanssit.

Eri luokissa palkinnoille selvisivät:

Juniori

 1. Mikke Luttinen / Erika Lahdenperä
 2. Aleksi Ahola / Polina Anisimova
 3. Elias Saastamoinen / Emmiina Alimattila

Nuoriso

 1. Eetu Lämsä / Emilia Prykäri
 2. Olli Seppänen / Peppi Kodis
 3. Lassi Kokkonen / Saaga Bruun

Yleinen

 1. Anton Kurttila / Nina Anderson
 2. Antti Kapanen / Ada Varstala
 3. Jaakko Saaristo / Anne Haataja

Seniori

 1. Ville Häyrynen / Saana Syrjämäki
 2. Aleksi Volanen / Outi Pöntinen
 3. Juha Rautio / Päivi Rautio

Olli-Pekka ja Tiina

Jorma ja Hansu

Champion

Nuoriso

Juniori

Seniori

 

Tulosta Sähköposti