Aluekisa 1.11.2008 Länsi-Savon tähtitanssit

LÄNSI-SAVON TÄHTITANSSIT

Kilpailut onnistuivat hienosti! Suurkiitokset sekä kilpailijoille, että varsinkin seuran talkooväelle, jotka mahdollistivat onnistuneet kilpailut.

 

Kilpailun tulokset (tulospalvelin)

Kilpailuun ilmoittautuneet parit

Mitalisadetta Mikkeliin

 

Länsi-Savon Tähtitanssit keräsivät Pyhäinpäivänä Mikkeliin 120 tanssiparia eri puolilta Suomea. Eteläisimmät parit tulivat Tallinnasta ja pohjoisimmat Oulusta. Rantakeitaassa käytiin tasokkaita kilpailuita eri ikä- ja taitoluokissa. Mikkelin Urheilutanssijoiden parit putsasivat palkintopöytää omissa luokissaan. Jokainen kilpailuun osallistuva järjestävän seuran pari ylsi mitaleille.

 

Yleisessä E-luokassa tanssineet Olli Kokko ja Ina Lätti voittivat oman sarjansa tasaisen varmalla, liikkuvalla ja iloisella tanssillaan. Tasaisessa 7 parin finaalissa he saivat kovan vastuksen Jyväskylän parilta Joona Leppisaari – Noora Junikka. Seniori 1 C-luokassa tanssineet Matti ja Ninni Pitkänen ylsivät latinalaistansseissa neljänsiksi ja tanssivat vakioissa hienosti toisiksi. Seniori 1 D-luokassa Juhani Heiskanen ja Kirsi Kotilainen voittivat selkeästi sekä vakio-, että latinalaistanssit. Seniori 1 E-luokassa Ari ja Anu Fred tanssivat tasaisen varmasti kaikki 6 tanssia ja sijoittuivat selkeälle kakkossijalle. Seniori 3 E-luokassa Raimo ja Raija Ulmanen voittivat vakiotanssit ja sijoittuivat kolmansiksi latinalaistansseissa. Saman sarjan pari Erkki ja Anja Himanen pistivät vieläkin paremmiksi voittaen latinalaistanssit ja ollen toisena vakiotansseissa.

 

Ensimmäistä kertaa Mikkelissä mukana olivat myös lasten erikoisluokat MuksuMix ja TanssiTähti. Näissä luokissa alle 11-vuotiaat lapset voivat harjoitella kilpailemista ilman perinteistä arvostelua ja kilpailupaineita. Myös tanssien määrä kasvaa vaiheittain. Alle 10-vuotiaiden sarjassa voivat myös tyttö-tyttö parit osallista näihin luokkiin. Mikkelin Urheilutanssijoista näihin luokkiin osallistuivat Laura Seppälä ja Piritta Honkanen (MMX2) sekä Antti Huttunen ja Satu Mikkonen (TT2). Mukana olivat myös Atte Ahonen ja Riina Kolehmainen Heinolasta sekä Max Ikonen ja Noora Kämäräinen Kuopiosta. Kilpailuista on nähtävissä videoleikkeitä Mikkelin Urheilutanssijoiden kotisivuilla, www.urheilutanssijat.net.

 

 

 

 

Tulosta Sähköposti