Matti ja Ninni Pitkänen SE3 A V / L (videot)

Matti ja Ninni tanssivat Seniori 3A-luokassa.

Aloitimme harrastuksen syksyllä 2003 6 kk Ninnin selkäleikkauksen jälkeen. Tarkoitus oli kuntouttaa selkää ja saada yhteinen harrastus. Vuodet 2003-2005 kävimme peruskurssia ja harjoittelimme vain kerran viikosssa. 2005 syksyllä siirryimme jatkokurssille ja Ninnin selän kestäessä jo harjoittelua, aloimme käydä salilla 3-6 kertaa viikossa.

Helmikuussa 2006 kävimme ensimmäisissä kilpailuissa ja sen jälkeen kilpailimme keskimäärin kerran kuussa. Nousimme D-luokkaan helmikuussa 2007 ja toukokuussa 2008 nousimme C-luokkaan. Pitkähkön kilpailutauon jälkeen B-luokkaan nousimme lokakuussa 2010 ja A-luokassa olemme tanssineet vuodesta 2013 alkaen. Aktiivisen kilpailemisen lopetimme keväällä 2018.

Pelkän tanssin lisäksi mukaan on koko ajan voimakkaammin noussut seuran parien ohjaaminen ja valmentaminen. Apuopettajina toimimme vuosina 2006-2008. Tämän jälkeen kävimme seuraohjaajakurssin jonka jälkeen olemme ohjanneet peruskurssia, harrastajien jatkokurssia, kilpailijoiden C-B kuviokoulutus- ja koreografiaosiota ja uuden kisasukupolven F-D ryhmää. Tällä hetkellä on menossa paritanssin parusteet kurssi.

Meille kilpatanssi on antanut yhteisen harrastuksen, uusia ystäviä, hyvän lihaskunnon ja tanssitaidon, jota pyrimme jatkossakin kehittämään. Kahdeksantoista harrastusvuoden jälkeen on enää vaikea kuvitella elämää täysin ilman tanssia ja sitä loistavaa porukkaa, jonka kanssa kokemuksia jaetaan.

Vakioiden esittelyvideo

Lattareiden esittelyvideo

Kuva Jari Kangas

Kuva: Kari Mattila

 

alt

Kuva Jari Kangas

Kuva Henna Halinen

alt

 

 

 

 

 

 

Tulosta Sähköposti