Veli-Matti ja Mari Kurtti SE2 A V/L (videot)

 

Veli-Matti ja Mari kilpailevat Seniori 2 A -luokassa

Syksyllä 2009 ilmoittauduimme mukaan peruskurssille. Kisaaminen alkoikin jo reippaalla urheilumielellä keväällä 2010 eli puolen vuoden harjoittelun jälkeen. Kiinnostus harrastukseen ja treenikerrat lisääntyivät siinä samalla. Luokkanousut vuosien varrella toivat lisää haastetta uusien tanssien myötä. A-luokkaan nousimme latinalaistansseissa marraskuussa 2015 ja vakiossa vuotta myöhemmin.

Kaikkien 10 tanssin harjoittelu asettaa ajankäytöllisiä haasteita. Olemme välillä miettineet sitä vaihtoehtoa, että keskittyisemme ainoastaan vakioihin tai lattereihin. Kuitenkin tanssien erilaisuus ja niiden mukanaan tuoma haaste kiehtoo sekä motivoi/kannustaa. 

 

Oman tanssiharrastuksen ohella aloitimme varsin pian myös ohjaamisen seurassa. Syksyllä 2011 yhdessä käydyn Seuraohjaajakurssin ja 2013 Marin suorittaman Bailatino-ohjaajakurssin sekä 2014 Lavis lavatanssijumpan myötä olemme olleet mukana myös ohjaamassa uusia kurssilaisia mukavan harrastuksen pariin. Tanssista on tullut Marille myös yksi uusi ammatti Oulun Ammattikorkeakoulussa opiskellun tanssinopettaja (AMK) tutkinnon myötä (valmistunut joulukuussa 2018). Tanssin taika ja upeat ihmiset seurassamme ovat tulleet tärkeäksi osaksi liikunnallista elämäämme.

Vakioiden esittelyvideo

Lattareiden esittelyvideo

Kuvat: Mikkelin Urheilutanssijat

 

 

 

 

Tulosta Sähköposti