Mikkeli Cup 2022 26.2.2022 kilpailijoille

Näillä sivuilla Mikkelin Urheilutanssijat pyrkivät antamaan mahdollisimman ajantasaista tietoa kilpailijoille 26.2.2022 järjestettävistä Mikkeli Cup 2022 kilpailuista.

Tietoa päivitetään sivustoon sitä mukaa kun järjestelyt edistyvät. Mikäli alaotsikon alla ei ole mitään tietoa, niin asia ei ole vielä varmistunut. Myös mahdollisista muutoksista tiedotetaan heti kun päätökset tehdään.

 

Mikkeli on valmistautunut pitämään kilpailut terveysturvallisella tavalla. Kilpailuiden pitäminen edellyttää sitä, että paikalle saadaan riittävä määrä pareja. Päätös kilpailuiden pitämisestä tehdään ilmoittautumisajan päätyttyä. Kilpailuihin pitää siis ilmoittautua määrätyn ajan puitteissa, eikä luottaa jälki-ilmoittautumis mahdollisuuteen.

LähiTapiola Savo-Karjala maksaa sisäänpääsymaksut, joten kilpailijoiden huoltajat ja läheiset pääsevät seuraamaan kisoja ilmaiseksi!

 

Aikataulu: Aikataulu julkaistaan viimeistään 16.2.2022

Osallistujat: Osallistujat julkaistaan viimeistään 16.2.2022.

Tulokset: Tulokset julkaistaan stelnet.fi sivuilla. 

Mahdolliset peruutukset kilpailupäivänä: Soita tai laita viesti, Ari Fred 044 5959289.

 

MAJOITUSTARJOUS:

Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli

 

MAJOITUSTARJOUKSET:

AJANKOHTA  25-26.2.22
VARAUSTUNNUS
143323511

HUONEHINTA
77 € / vrk / Standard-luokan huone yhdelle
97 € / vrk / Standard-luokan huone kahdelle 

VARAAMINEN
Varaukset tästä kiintiöstä tulee tehdä  22.2.2022 mennessä mainitsemalla tunnus 143323511.

Varaukset ja tiedustelut: puh. 010 764 2000 huonevaraukset tai email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 0107642100 huonevaraukset tai email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varauksia tästä kiintiöstä voi tehdä 16.2 saakka myös www.sokoshotels.fi nettisivujen kautta varaustunnuksella: BMIK220225
Huonehintaan sisältyy aamiainen ja hotellin asukassauna.  
Huoneita on rajoitettu määrä tähän hintaan!

 

RAVINTOLAT

Suosittelemme seurueellenne ruokailua hotellin ravintola Frans & Michellessä. Lisätietoja ravintoloistamme osoitteessa www.kattaasavon.fi

PAIKOITUS

Paikoitustiloja löytyy sekä lämpimistä halleista, että katospaikoilta. Paikoitus on maksullinen ja maksu on suoritettava automaatteihin saapumisvaiheessa kolikoilla tai yleisimmillä luottokorteilla. Paikoitus 10 € / vrk.

MAKSUTAPA

Käteinen tai maksukortti. Laskutuksesta tulee sopia ennakkoon hotellin kanssa ja sitä varten tarvitsemme yrityksen y-tunnuksen, laskutustiedot ja mahdolliset viitetiedot. Laskutuslisä 5 € / lasku.

 

Kilpailupaikka:

Kilpailupaikkana toimii Rantakeitaan urheilusali.

Navigaattori löytää perille tällä osoitteella: Viihdeuimala Rantakeidas
Kunnanmäki 3
50600 Mikkeli.

 

Yleisökatsomo on erillisessä tilassa, joten kilpalattia täyttää vaatimukset niin kokonsa kuin kuntonsakin puolesta. Ennen kilpailuja on käytävä kenkätarkastuksessa. Suihkurusketuksen käyttö on kielletty koko alueella. Veloitamme parin edustusseuralta 300 e:n siivousmaksun, mikäli kieltoa rikotaan.

 

Pukuhuoneet ovat heti ilmoittautumispaikan jälkeen olevalla käytävällä. Opastus on järjestetty ilmoittautumispaikalta alkaen. Kenkätarkastuspiste on urheiluhallin puolella.

Rantakeitaan kahviosta saa ruokaa, juotavaa yms. Kaupunkiin on noin 5 minuutin ajomatka ja erilaisia ruokailupaikkoja löytyy myös torin reunalta runsaasti. Ajoreitti keskustaan on yksinkertainen, sillä Rantakeitaalta käännytään vasempaan ja ajetaan suoraan, kunnes tullaan torille.

Esimerkkejä torin lähellä olevista ruokapaikoista:

 • Pruuvi
 • Vaakuna
 • Eino
 • Rosso
 • ABC Pitkäjärvi
 • Kotipizza
 • Angela Kebab
 • yms.

Toimihenkilöt:

Kilpailun johtaja:            Kari Nyyssönen

Tuloslaskenta:               Kirsti Nyyssönen

Tuomarit

 • Markku Hyvärinen
 • Mika Jauhiainen
 • Raili Tilli
 • Muut tuomarit varmistetaan myöhemmin

Maksut ja peruutukset:

Kilpailumaksu on 22,50 euroa / henkilö. Ilmoittautuminen tulee suorittaa Dance Coren kautta 9.2.2022 mennessä. Jos ilmoittautuminen ei jostain syystä toimi, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. DanceCoren ilmoittautumisen sulkeuduttua voit ilmoittautua myös sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kilpailumaksun voi sähköpostilla ilmoittautuva maksaa seuran tilille FI68 5271 0420 2122 28. Kilpailupaikalla maksettuna on maksu 55 € / pari. 

Peruutukset 16.2.2022 mennessä sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Määräajan jälkeen peruuttaneista pareista laskutetaan seuralta 45 eur / pari, mikäli lääkärintodistusta ei esitetä. Mikäli peruutusta ei ilmoiteta ennen kilpailua järjestäjälle, peritään seuralta 55 eur / pari.

Puuttuva kilpailunumero; 30 euroa laskutetaan edustusseuralta.

Tarvikemyynti:

Kilpailupaikalla on tanssitarvikkeiden myyntipisteet seuraavilta yrityksiltä:

 • Alemana

Yleisjärjestelyt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tulosta Sähköposti