Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön tietosuojakäytännössämme kuvatulla tavalla.

Mikkeli/Tampere 15.-16.12.2012

Loistavaa tanssia ja hyviä tuloksia kotikisoissa

Mikkelin Urheilutanssijoiden parit näyttivät tasonsa laajalla rintamalla Rantakeitaan parketilla 15.12.2012 pidetyissä Länsi-Savon Tähtitansseissa. Kilpailussa oli mukana 10 seuran omaa paria ja kaikki parit saivat itsestään irti parasta osaamistaan. Tuloksena oli 12 mitalisijaa, joista 4 oli kultaista, 4 hopeista ja 4 pronssimitalia.

Yleisessä luokassa tanssineet Henrik Nordman ja Jaana Kemppainen tanssivat voittoon C-luokan latinalaistansseissa ja toiseksi A-B-luokan vakiotansseissa. Olli Kokko ja Tanja Heikkilä täydensivät menestystä tanssimalla C-luokan vakioissa toiseksi ja latinalaistansseissa kolmanneksi. Seniori 1 A-luokassa voittoon tanssivat näytöstyyliin Olli-Pekka Vanhala ja Tiina Tarvonen. Seniori 1 B-luokan Pasi Karvonen ja Ira Närhinen tanssivat voittoon latinalaistansseissa ja pronssille latinalaistansseissa. Seniori 1 C-luokan vakiotansseissa hopealle tanssi pari Mauri ja Marjo Keijonen ja pronssille Veli-Matti ja Mari Kurtti. Kurtit jatkoivat hyviä tanssejaan C-luokan latinalaistanssien toisella sijalla ja Keijoset D-luokan latinalaistanssien kolmannella sijalla. Seniori 1 D-luokan ensimmäisessä kilpailussaan Petri Kuosmanen ja Anu Rantanen tanssivat tasaisen varmat tanssit sijoittuen latinalaistansseissa viidensiksi ja vakioissa 7. sijalle. Seniori 3 D-luokassa Seppo Pirinen ja Mirkka Suhonen jatkoivat hyviä tanssejaan ja nappasivat selkeän voiton luokkansa vakiotansseissa.

Päivän lopussa tanssittiin Seniori cupin kilpailut. Mikkeliä edustivat Ari ja Anu Fred sekä Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen. Molemmat parit tanssivat selkeästi kauden parhaat tanssinsa kotiyleisön edessä ja etenivät molemmissa lajeissa semifinalivaiheeseen saakka. Latinalaistansseissa Fredit olivat 9. sijalla ja pari Lifländer-Valkonen 11.sijalla. Vakioiden puolella voimasuhteet vaihtuivat, Jorma  ja Hannele jäivät vain yhden ruksin päähän finalipaikasta sijoittuen hienosti 7. sijalle. Fredit täydensivät hyvää kokonaistulosta sijoittuen 8. sijalle.

kilpailijoiden lisäksi kiitokset ansaitsevat seuran talkooväki, joka loi puitteet hienoille kilpailuille. Suuri Kiitos kaikille mukana olleille!!

Oltuaan koko edellisen päivän kisatalkoissa, ajelivat sunnuntaina 16.12.2012 Tampereelle seuraa edustamaan Seniori 1 E luokan pari Matti ja Elisa Korhonen. Tämäkään ajomatka ei ollut turha, sillä Matti ja Elisa nappasivat 12 parin kilpailuista itselleen hopeisen pokaalin. Samalla täyttyivät nousupisteet ja pari nousi D-luokkaan. Pari otti ensimmäiset askeleensa tanssilattialla vajaat vuosi ja 4 kuukautta sitten. Kehitys on ollut melkoista, ja seuramme onnittelee Mattia ja Elisaa luokkanousun johdosta.