Oulu/Helsinki 22.-23.2.2020 (videot lisätty)

Mitaleja ja finaalisijoituksia

Mikkelin Urheilutanssijoiden parit menestyivät erinomaisesti Oulun ja Helsingin tanssiurheilukilpailuissa. Ouluun oli kokoontunut Cup-kilpailuun senioriluokkien kärkitanssijat. Seniori 3 BA luokan vakiokilpailussa Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen tanssivat jälleen tiukan taistelun mitalisijojen tuntumassa. Pari oli 3. sijalla valssissa ja 4. sijalla muissa tansseissa. Näin kokonaissijoitukseksi tuli 4. sija. Pari oli tyytyväinen sekä tanssiinsa, että tulokseen. Tanssi kulki jo paremmin kuin kotikisoissa tammikuussa.

Helsingissä Heikki ja Anu Kirjavainen sekä Pertti ja Ritva Lahdelma jatkoivat hyviä esityksiään. Seniori 2D luokassa Kirjavaiset tanssivat latinalaistanssien finaalin 4. sijalle ja ylsivät vakiofinaalissa hienosti 2. sijalle. Samalla pari nousi vakiotansseissa C-luokkaan. Pari tanssi molemmissa lajeissa tasaisen hyvät suoritukset. Vakioissa keskittyminen musiikkiin toi rentoutta ja rauhoitti tanssia.

Lahdelmat tanssivat Seniori 3E luokan latinalaistansseissa 4. sijalle ja voittivat selkeästi vakiofinaalin. Vakiotanssit olivat totutun tasokkaat ja tanssilliset. Cha-cha koitui lattareissa kohtalokkaaksi, sillä tanssi lähti liikkeelle väärään rytmiin ja tanssista saatu sijoitus (7) tiputti parin niukasti mitaleilta.

Helsingin videot löytyvät täältä. Kirjavaiset luokassa SE2D ja Lahdelmat SE3E.

 

Jorma ja Hansu

Pertti ja Ritva

Heikki ja Anu

 

Tulosta Sähköposti