Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön tietosuojakäytännössämme kuvatulla tavalla.

Helsinki Open 21.-22.10.2017

Olli-Pekka ja Tiina tuplamitalistit

21.-22.10.2017 viikonloppuna miteltiin tanssitaitoja kansainvälisessä WDSF Helsinki Open kilpailuissa. Mikkelin Urheilutanssijoita edustivat Olli-Pekka Vanhala ja Tiina Tarvonen Seniori 1 ja 2 luokan vakiotansseissa, sekä Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen Seniori 3 luokan vakiotansseissa. Lauantaina Olli-Pekka ja Tiina tanssivat SE1 luokan vakioissa finaaliin ja tiukassa kilpailussa sijoittuivat hienosti 3. sijalle. Sunnununtaina pari jatkoi oman SE2 luokkansa kilpailuissa samaan tahtiin tanssien täysillä karsintarukseilla kolmen karsintakierroksen kautta finaaliin. Finaalissa pari voitti selkeästi kaikki tanssit ja myös koko kilpailun. Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen sijoittuivat Hansun etureisivammasta huolimatta lauantain SE3 vakiokisassa sijalle 16.

Olli-Pekka ja Tiina kommentoivat kilpailuja seuraavasti:

"Lauantain kilpailu oli tasainen ja laadukas alusta loppuun. Pystyimme saamaan aikaan valssin kaipaamaa pehmeyttä ja tangon tulisuutta. Olimme tyytyväisiä suoritukseen ja pronssimitali oli kiva yllätys.

Sunnuntain karsinnat lähtivät liikkeelle takkuisesti. Ensimmäisellä kierroksella tanssiminen oli kuin olisi ollut sementtiä kengät täynnä. Edellisen päivän tanssiminen tuntui jaloissa ja liikkeellisesti emme pystyneet antamaan parasta laatua. Finaalissa tanssi sujui hienosti. Saimme aikaan pehmeitä käännöksiä, upeita taivutuksia ja Quickstepin vaatimaa vauhdikkuutta. Odotimme mitalia, mutta kyllä meillekin voitto oli yllätys."