Lyhytkursseja syksyyn

Uusi tanssisalimme kutsuu Karkialammelle! Viikolla 36 alkava Paritanssin perusteet- kurssi on jo täynnä, joten vastaamme kysyntään julkaisemalla pari lyhytkurssia syksyyn.

Tanssillinen matka maailmalle sunnuntai-iltapäivisin

Uutena kurssina aloitamme Ira Närhisen ideoiman ja vetämän, ilman paria tanssittavan kurssin, Tanssillinen matka maailmalle. Matka koostuu tansseista kotimaisesta  "juurimusiikista" maailman lattarirytmeihin.

Voimme ottaa kurssille max. 20 henkeä nykyrajoituksilla.

Aloitamme matkan sunnuntaina 10.10 klo 16 ja kesto on 45 min / kerta. Suunnitteella on 4 kerran setti, jota voidaan tarvittaessa jatkaa, jos innostusta löytyy.

Kurssilla on hikitakuu.

Matkaoppaana toimii siis Ira Närhinen, jolla on kokemusta vastaavista kursseista ja hän on myös tanssinut kilpaa korkealla tasolla.

Kurssin hinta on 40 € / osallistuja tai 15 € / kerta.

 

Tanssii tähtien tavoin, myös sunnuntaisin

Tanssii tähtien tavoin kurssilla voit oppia telkkarista tutun Tanssii tähtien kanssa- ohjelmassa esitettävien tanssien peruskuvioita. Opetettavat tanssit ovat vakioista hidas valssi ja tango sekä lattareista cha cha ja jive. Kurssi sisältä 3 vakio- ja 3 lattaripäivää. Vakiot ovat sunnuntaisin 10.10,17.10 ja 24.10 ja lattaripäivät 7.11, 21.11 ja 28.11. Kurssit alkavat klo 17:15 ja kesto on 1,5 h.

Voit ilmoittautua erikseen vakio- tai lattariosioon tai sitten molemmille.

Kurssien vetäjinä toimivat vakioissa Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen sekä lattareissa Jari Mikkonen ja Marjo Keijonen.

Kurssin hinta on 50 € / kurssi / osallituja tai 20 € / kerta. Jos osallistut molemmille kursseille (vakio/latin), on pakettihinta 90 € / henkilö.

Ilmoittautua näille kursseille voit alla olevasta linkistä.

Myös tänne voit osallistua ilman paria ja samaa sukupuolta olevat parit ovat kursseillemme tervetulleita!

 

Lisätietoja antaa Jorma Lifländer, 0400 250533 , sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tervetuloa tanssimaan!

 

 

Tulosta Sähköposti