Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön tietosuojakäytännössämme kuvatulla tavalla.

Tanssisalin rakentaminen.

Ja näin hommat etenivät (koonnosvideo lisätty 19.3.)

 

Yksittäisten päivien videot on poistettu ja rakennusprojektin koonnos videon muodossa löytyy tästä.

 

24.2.2021

Mikkelin Urheilutanssijat aloittivat 24.2.2021 projektin, jonka olisi tarkoitus valmistua maaliskuun kuluessa. Voit seurata projektin etenemistä täällä kotisivuilla tai Facebookissa. Uusia kuvia  ja videoita lisätään projektin edetessä. Seuran hallitus on valjastanut pikku apurinsa toimeen, ohessa lyhyt video heidän historiastaan. 

 

26.2.2021

Tilojen suojaus on täyttä häkää käynnissä aamupäivällä ja ehkäpä pikku apurit puuhastelevat tänään illallakin jotakin...

Ja niinhän siinä kävi, että illalla tapahtui vielä jotain pientä. Kaikki agressiot sai purettua (seinien ohella) lekaa heilutellen. 

 

27.2.2021

Päivä alkoi seinätiilien mättämisellä putkea myöten lavalle. Tämä työvaihe taisikin olla kaikkein aikaa vievin tähän asti. Kun tiilet olivat siirtyneet lavalle, alkoi hillitön siivous niin salissa, kuin käytävilläkin. Pöly oli nääs vaeltanut suojauksista huolimatta joka paikkaan. 

 

28.2.2021

Päivän teemana oli parketin asentamisen aloitus ja perusteellinen siivoaminen. Daamit aloittivat siistimisen salista ja jatkoivat sitä sitten vessoihin, pukuhuoneeseen ja käytäville. Miesväki hyökkäsi lattioiden kimppuun ja päivän mittaan saatiin valmiiksi vajaa kolmannes salista. Remontin ensimmäinen yllätys koettiin siinä, että eri tupien lattiat eivät olleetkaan samassa tasossa, joten oli pakko käyttää tasoitetta. Myös kaikki ovet jouduttiin lyhentämään. 

 

1.3.2021

Illan teemana oli parkettiasennuksen jatkaminen, joka etenikin mukavasti. 

 

2.3.2021

Illalla jatkettiin parketin naputtelua paikoilleen. Ja loppuun saakka päästiinkin. Jatkossa edessä on listoittaminen ja muut viimeistelyhommat. Huomenna on kuitenkin katsottava ESSOTE:n ja Mikkelin kaupungin korona ohjeistus ja jatkettava sen mukaan. 

 

3.3.2021

Lienee positiivista, että homma meni kirjaimellisesti nykertämiseksi;-). Apupojat kiinnitteli pitkiä listoja ja Mauri viimeisteli hankalammat paikat. Myös maalarimestari oli työn touhussa. 

 

4.3.2021

Listoitus ja tasoitus projektit jatkuivat iltasella. Illan päätteeksi saatiin salista pääosa remonttikilkkeistä pois. Huomenissa vielä hiukan maalailua päiväsellä ja illalla sitten salin loppusiivous. 

 

5.3.2021

Viikko sitten kaadettiin seiniä ja tänään oli edessä päivällä viimeiset maalaukset ja alustava siivous. Ja sitten illalla tehtiin loppusiivous ja viriteltiin hiukan jo tauluja seinille. Huomenna testataan salia  tanssikengät jalassa. 

 

6.3.2021

Huh hah hei, ja vichyä pullo! Kolmen kuukauden tauon jälkeen ensimmäinen tanssitreeni on nyt takana. Sali on testattu tanssien, ja kokemuksia saatu niin vakioiden kuin lattareidenkin osalta. 

 

8.3.2021

Tänään oli vuorossa peiliprojekti, eli ensin peilien irrottaminen ja siirto ja illemmalla sitten peilien asennus saliin. Sinällään yksinkertainen homma, mutta toki päivän mittaan muutamia yllätyksiäkin koettiin. 

 

 

 

 

 

Seinä 1

Pieni tauko

 

Ja seinä 2

 

  • Osumat: 2705