Salivuorot

Yleistä

Liikuntapaikkavuorot on jaettu ja koulujen salitilanne on tosi heikko, mutta aloitamme silti suositut tanssikurssimme viikolla 37. Alkeiskurssi (Paritanssin ABC) alkaa myöhemmin, kunhan saamme varmuuden käytettävistä saleista ja koronaviruksen aiheuttamista muutoksista niihin. Tällä hetkellä meille on myönnetty vuorot lokakuun loppuun asti.Koska tilat ovat koulujen liikuntatiloja joudumme toimimaan niiden järjestyssääntöjä noudattaen. Salille kannattaa saapua ajoissa vuoron alkaessa. On tilanteita joissa sali on koulun omassa tai muussa käytössä meille varattuna aikana, mutta niistä muutoksista tiedotetaan yleensä ajoissa. Näissä tapauksissa meidän salivuoro yleensä peruuntuu ja näistä muutoksista tiedotetaan ajankohtaista-valikon salivuoromuutokset-sivulla.

Salit

Käytössämme on; Rantakylän koulun sali (JK1), Päämajakoulun sali (F-A) ja Kyyhkylän kuntoutuskeskuksen sali (JK2)

Maksut

Seuran jäseniltä peritään 120 euron kausimaksu (syys/kevätkausi). Maksu peritään aina kauden alussa, eli tammikuussa kevään ja syyskuussa syksyn kausimaksut. Maksujen perintä suoritetaan sähköpostilla tilitoimiston lähettämällä laskulla. Kaikki maksut löytyvät hinnastotaulukosta.

Vastuuhenkilöt

Kullekin ohjatulle salivuorolle on oma vastuuhenkilö, joka vastaa ovien avaamisesta ja sulkemisesta sekä musiikkilaitteiden järjestämisestä saliin. Jos ryhmän tietojen kohdalla on mainittu vain valmentaja, on hän samalla salivuoron vastuuhenkilö. Viikonlopun vuorojen suhteen ei ohjaajilla ole mitään "päivystysvelvollisuutta". Mahdollisuuden harjoitella voi tarkastaa kotisivuilta kohdasta "Vapaaharjoitukset".

Ryhmissä toimiminen

Salivuoroihin tulee saapua hyvissä ajoin, eli pyritään siihen että tunnin alkaessa kaikki olisivat paikalla. Parhain tie edistyä on käydä säännöllisesti tunneilla, koska tansseissa edetään vaiheittain. Poissaolot aiheuttavat jälkeenjäämistä jonka kiinni ottaminen sitoo valmentajien aikaa ja hidastaa koko ryhmän edistymistä. Saleihin tultaessa tarkistakaa tanssikenkänne, ettemme aiheuta vaurioita parketille.

 

Kausi 2019-2020

MA       Ohjaajat
  18.00-19.30 Jatkokurssi 1 Rantakylä Pentti/Taina
         
TI 18.00-21.00 Jatkokurssi 2 Kyyhkylä Markku 2 x kk
  18.00-21.00 Tekniikkaharjoite vak/lat + vapari Kyyhkylä  2 x kk
         
KE 19.30-21.00 F-A kurssi Päämajakoulu Matti/Ninni, Jari
         
TO 19.30-21.00 Vapaaharjoitus Päämajakoulu  
         
PE 19.30-21.00 Vapaaharjoitus Päämajakoulu  
         
LA 10.00-12.00 Vapaaharjoitus Päämajakoulu  
         
SU 17.00-19.00 Vapaaharjoitus Päämajakoulu  
         

 

 

 

Tulosta Sähköposti