Keho-Kunto ja Paritanssi (KKP-kurssi)

 

Kevään 2019 KKP-kurssi alkaa 22.1.2019. 

 

Kurssi pidetään Kalevankankaan koulun salissa Raviradantiellä yhteensä 7 kertaa kevätkauden 2019 aikana tiistaisin klo 18.30 - 20. Kurssi alkaa tiistaina 22.1.2019.Kurssin ohjaajana toimii Mari Kurtti.

Kurssilla lähestytään tanssia lisäten tanssiharjoitteluun myös kehonhallinta- ja lihaskuntoharjoitteita. Tunnille voit tulla ilman paria.Kurssi ei sisällä mitään vaikeita koreografioita tai ylivoimaisia ”temppuja”, mutta saat kurssista enemmän, jos olet harrastanut tanssia aiemmin. Kurssi sisältää myös fyysisiä harjoitteita. Annamme kurssille takuun siitä, että tanssiasento paranee ja saat "uudet" lihakset toimimaan. 

 

Tunnilla tehdään harjoituksia sekä yksin, että pareittain. Kurssi etenee eri teemojen kautta. Kurssin tavoitteena on monipuolinen harjoittelu, edistäen tanssijan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tanssi on paljon muutakin kuin askelia  -> liike syntyy sisältä ulospäin!

 
Varusteet: Tunnille kannattaa tulla normaalein tanssitreenivarustein (housut hametta kätevämpi) + (harjoitus)tanssikengät. Lihaskunto-osiossa esim.  sisä/tanssilenkkarit tai jumppatossut/sukat. Otathan myös juomapullon sekä oman jumppa-alustan mukaan.
 

Kurssi pidetään seitsemän kertaa kevään aikana

Opetusviikot keväällä ovat 4, 5, 9, 12, 13, 16 ja 17. (Vaihdettu vk8-> vk9, koska sali koulun käytössä vk 8.)

Mikäli salivuoroihin tulee muutoksia tms. tiedotamme asiasta erikseen.

Kurssin hinta on: 
30 €/hlö seuramme jäseniltä

40 €/hlö muilta

Ilmoittaudu kurssille ennakkoon laittamalla sähköposti osoitteeseen

matti.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.   Ilmoita osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet viestissäsi ja laita aihekenttään KKP -kurssi. Kurssiln osallistujamäärä on rajoitettu eli kannattaa toimia heti!

 

Kurssimaksu maksetaan ensimmäisellä kerralla 

 
Tervetuloa mukaan! 
 

 

Tulosta Sähköposti