Keho-Kunto ja Paritanssi (KKP-kurssi)

KKP-kurssi

Kurssi pidetään keskiviikkoisin Kalevankankaan koulun salissa klo 17.00 - 18.00. Kurssin ohjaajana toimii Mari Kurtti.

Tämä on Marin ideoima ja vetämä kurssi, jossa lähestytään tanssia lisäten tanssiharjoitteluun myös kehonhallinta- ja lihaskuntoharjoitteita. Viime keväänä pilotoimme kurssia sisäisesti ja loistavan palautteen kautta päätimme tarjota sitä myös julkisesti. 
Myös tänne voit tulla ilman paria.


Kurssi ei sisällä mitään vaikeita koreografioita tai ylivoimaisia ”temppuja”, mutta saat 
kurssista enemmän, jos olet harrastanut tanssia aiemmin. Kurssi sisältää myös 
fyysisiä harjoitteita. Annamme kurssille takuun siitä, että tanssiasento paranee ja saat

"uudet" lihakset toimimaan. 

 

Tunnilla tehdään harjoituksia sekä yksin, että pareittain. Kurssi etenee eri teemojen kautta. Kurssin tavoitteena on monipuolinen harjoittelu, edistäen tanssijan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tanssi on paljon muutakin kuin askelia  -> liike syntyy sisältä ulospäin!
 
Varusteet: Tunnille kannattaa tulla normaalein tanssitreenivarustein (housut hametta kätevämpi) + (harjoitus)tanssikengät. Lihaskunto-osiossa esim.  sisä/tanssilenkkarit tai jumppatossut. Otathan myös juomapullon sekä oman jumppa-alustan mukaan.
 
Tervetuloa napakalle tunnille, jossa on luvassa hymyä ja hikeä! Tiedossa mainio tapa nollata työasiat ja siirtyä treenin jälkeen kotiaskareisiin tms. Vielä on iltaa jäljellä tämän treenin jälkeen eli viime kevään pilottirkurssilaisten toive aiemmasta kurssiajasta on toteutunut ;o). 
 

Kurssi pidetään kahdeksan kertaa syksyn aikanaOpetusviikot syksyllä ovat 38,39,40,41,

44,45,46,47.Näihin voi tulla vielä muutoksia, joista tiedotamme erikseen.

 

Tulosta Sähköposti