Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön tietosuojakäytännössämme kuvatulla tavalla.

Mikkeli Cup 8.12.2018 (videot lisätty)

5 mitalisijaa ja 4 finaalipaikkaa kotikisoissa

Mikkelin Urheilutanssijoiden parit esiintyivät edukseen kotikisoissa 8.12.2018. Mukana oli 7 paria ja jokainen pari tanssi luokkansa finaalissa. Yleisen CA-luokan vakiotansseissa lattialle starttasi ensimmäistä kertaa seuran uusin pariyhdistelmä Verneri Hietanen ja Tanja Heikkilä. Pari on harjoitellut vasta muutaman kuukauden ja pystyi jo lattialla vakuuttamaan tuomarit taidoillaan. Pari voitti kaikki tanssit selkeästi. Seniori 1 C luokassa Timo Kärkkäinen ja Anu Rantanen tanssivat latinalaistansseissa selvään voittoon ja vakiotansseissa hopeasijalle. Seniori 2 Cup kilpailussa seuraa edusti kaksi paria. Mauri ja Marjo Keijonen olivat vakiotansseissa 5. sijalla ja latinalaistansseissa 8. sijalla. Veli-Matti ja Mari Kurtti olivat vakiotansseissa 6. sijalla ja latinalaistansseissa 9. sijalla. Seniori 2 D luokassa Heikki ja Anu Kirjavainen tanssivat latinalaistanssien voittoon ja sijoittuivat vakiotansseissa toiseksi. Seniori 3 Cup kilpailuissa Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen tanssivat hienon vakiokisan. Pienistä terveydellisistä haasteista huolimatta pari kykeni koko päivän ajan tuottamaan voimakasta liikettä, säilyttäen laajan tanssiasennon. Tuloksena vakioissa oli hieno 5. sija. Myös latinalaistanssit sujuivat, sillä pari tanssi semifinaalissa 8. sijalle. Seniori 4 Cupin latinalaistansseissa Ilmo ja Leila Weide tanssivat hyvät kisat sijoittuen 4. sijalle.