Vakio SM kilpailijoille 13.4.2019

Toivotamme kilpailijat tervetulleiksi Mikkeliin!

Näillä sivuilla Mikkelin Urheilutanssijat pyrkivät antamaan mahdollisimman ajantasaista tietoa kilpailijoille13.4.2019 järjestettävistä vakiotanssien SM-kilpailuista.

Tietoa päivitetään sivustoon sitä mukaa kun järjestelyt edistyvät. Mikäli alaotsikon alla ei ole mitään tietoa, niin asia ei ole vielä varmistunut. Myös mahdollisista muutoksista tiedotetaan heti kun päätökset tehdään.

 

Aikataulu: Linkki aikatauluun ohessa.

Osallistujat: Osallistujat julkaistaan ennen kilpailuja

Tulokset: Pyrimme reaaliaikaiseen tulospalveluun. Kopioita seuroille ei oteta. Karsintojen tulokset toimitetaan tulostaululle välittömästi niiden valmistuttua. Finaaleiden tulokset toimitetaan tulostauluille välittömästi sarjan palkinnonjaon jälkeen.

Mahdolliset peruutukset kilpailupäivänä: Soita tai laita viesti 040 684 4100.

 

Kilpailupaikka:

Kilpailupaikkana toimii Rantakeitaan urheilusali. Sali on Rantakeidas kylpylän yhteydessä ja myös uimahallin pukuhuoneet ovat käytössä joten kilpailijoilla on runsaasti pukeutumistiloja. 

Navigaattori löytää perille tällä osoitteella: Viihdeuimala Rantakeidas
Kunnanmäki 3
50600 Mikkeli.

Kuva yleisjärjestelyistä ja pysäköintipaikoista löytyy infon lopusta.

 

Pääosa yleisökatsomosta on erillisessä tilassa, joten kilpalattia täyttää vaatimukset niin kokonsa kuin kuntonsakin puolesta. Ennen kilpailuja on käytävä kenkätarkastuksessa. Suihkurusketuksen käyttö on kielletty koko alueella. Veloitamme parin edustusseuralta 300 e:n siivousmaksun, mikäli kieltoa rikotaan.

 

Pukuhuoneet ovat heti ilmoittautumispaikan jälkeen olevalla käytävällä, sekä uimahallin käytävällä. Opastus on järjestetty ilmoittautumispaikalta alkaen. Kenkätarkastuspiste on urheiluhallin puolella.

Rantakeitaan kahviosta saa ruokaa, juotavaa yms. Kaupunkiin on noin 5 minuutin ajomatka ja erilaisia ruokailupaikkoja löytyy myös torin reunalta runsaasti. Ajoreitti keskustaan on yksinkertainen, sillä Rantakeitaalta käännytään vasempaan ja ajetaan suoraan, kunnes tullaan torille.

Esimerkkejä torin lähellä olevista ruokapaikoista:

 • Pruuvi
 • Vaakuna
 • Eino
 • Rosso
 • ABC Pitkäjärvi
 • Kotipizza
 • Angela Kebab
 • yms.

Toimihenkilöt:

Kilpailun johtaja:              Terhi Päiviö

Tuloslaskenta:                 Kirsti ja Kari Nyyssönen

Tuomarit

 • Juris Arajs, Latvia
 • Jystyina Hawkins, Puola
 • Sergio Rocatti, Italia
 • Kai Lilleboe, Norja
 • Kaisa Oja-Mehine, Viro
 • Dalia Vaiksnoriene, Liettua                  
 • Mika Jauhiainen, Suomi  

Maksut ja peruutukset:

Kilpailumaksu on 25 euroa / henkilö. Ilmoittautuminen tulee suorittaa Dance Coren kautta 2.3.2019 - 29.3.2019. Jos ilmoittautuminen ei jostain syystä toimi, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Liput tulevat lähipäivinä myyntiin myös osoitteessa www.nettilippu.fi. Pöytäpaikkoja on rajoitetusti, myös ne tulevat nettikaupan kautta myyntiin. Voit tiedustella niitä sitä ennen osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse Jorma Lifländer, 0400 250533.

Peruutukset 2.4.2019 mennessä sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Määräajan jälkeen peruuttaneista pareista laskutetaan seuralta 50 eur / pari, mikäli lääkärintodistusta ei esitetä. Mikäli peruutusta ei ilmoiteta ennen kilpailua järjestäjälle, peritään seuralta 70 eur / pari.

Puuttuva kilpailunumero; 30 euroa laskutetaan edustusseuralta.

 

Majoitustarjous:

Mikkelissä on ko. viikonloppuna useita tapahtumia, joten hotellipaikat voivat olla vähissä.
Yhteistyökumppanimme Sokos Hotelli Vaakuna tarjoaa majoituskapasiteettia 12.3.2019 asti seuraavilla hinnoilla:
HUONEHINTA 
99,00€ / vrk / Economy-luokan huone yhdelle
109,00 € / vrk / Standard-luokan huone yhdelle
124,00€ / vrk / Superior-luokan huone yhdelle 
109,00€ / vrk / Economy-luokan huone kahdelle 
119,00€ / vrk / Standard-luokan huone kahdelle 
134,00€ / vrk / Superior-luokan huone kahdelle

 
Varaaminen;
Varaukset tästä kiintiöstä tulee tehdä 12.3.2019 mennessä www.sokoshotels.fi nettisivujen kautta varaustunnuksella: BTANSSI19 
Huonehintaan sisältyy aamiainen ja hotellin asukassauna. Hotellihuone on saatavilla tulopäivänä klo 15 alkaen ja huoneen luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä.
Huom!
Sokos Hotelli Vaakunaan majoittuvat henkilöt voivat ilmoittautua jo hotellilla.
Kun kilpailija ilmoittaa etukäteen 9.4.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., että hän/pari majoittuu Vaakunaan, 
toimitamme kilpailunumeron ja muut materiaalit suoraan hotellille, jotka kilpailija saa suoraan vastaanotosta pyytämällä. 
Näiden henkilöiden ei tarvitse enää ilmoittautua kisapaikan ilmoittaumispisteellä.

 

Tarvikemyynti:

Kilpailupaikalla on tanssitarvikkeiden myyntipisteet seuraavilta yrityksiltä:

 • Alemana, Dance Center

 

Yleisjärjestelyt

 

Pysäköintipaikat

 

 

 

 

 

 

 

Tulosta Sähköposti