Mikkeli Cup kilpailijoille 8.12.2018

Toivotamme kilpailijat tervetulleiksi Mikkeliin!

Näillä sivuilla Mikkelin Urheilutanssijat pyrkivät antamaan mahdollisimman ajantasaista tietoa kilpailijoille 8.12.2018 järjestettävistä tanssikilpailuista.

Tietoa päivitetään sivustoon sitä mukaa kun järjestelyt edistyvät. Mikäli alaotsikon alla ei ole mitään tietoa, niin asia ei ole vielä varmistunut. Myös mahdollisista muutoksista tiedotetaan heti kun päätökset tehdään.

HUOM
Mikkelin kisoihin 8.12.2018 on myönnetty lisäluokiksi SE1 E, SE2 E, SE3 E ja SE4 E. Ilmoittautumisaikaa näiden luokkien tanssijoilla on 23.11.2018 klo 18.00 saakka. Muiden luokkien jälki-ilmoittautuneet käsitellään tapauskohtaisesti.

 

Aikataulu: Linkki aikatauluun ohessa.

Osallistujat: Osallistujat julkaistaan ennen kilpailuja

Tulokset: Pyrimme reaaliaikaiseen tulospalveluun. Kopioita seuroille ei oteta. Karsintojen tulokset toimitetaan tulostaululle välittömästi niiden valmistuttua. Finaaleiden tulokset toimitetaan tulostauluille välittömästi sarjan palkinnonjaon jälkeen.

Mahdolliset peruutukset kilpailupäivänä: Soita tai laita viesti 040 684 4100.

 

Kilpailupaikka:

Kilpailupaikkana toimii Rantakeitaan urheilusali. Sali on Rantakeidas kylpylän yhteydessä, joten kilpailijoilla on hyvä mahdollisuus rentoutua kylpylässä kilpailujen jälkeen. 

Navigaattori löytää perille tällä osoitteella: Viihdeuimala Rantakeidas
Kunnanmäki 3
50600 Mikkeli.

Tiedot kilpailupaikan yleisjärjestelyistä löytyvät tästä.

 

Pääosa yleisökatsomosta on erillisessä tilassa, joten kilpalattia täyttää vaatimukset niin kokonsa kuin kuntonsakin puolesta. Ennen kilpailuja on käytävä kenkätarkastuksessa. Suihkurusketuksen käyttö on kielletty koko alueella. Veloitamme parin edustusseuralta 300 e:n siivousmaksun, mikäli kieltoa rikotaan.

 

Pukuhuoneet ovat heti ilmoittautumispaikan jälkeen olevalla käytävällä. Opastus on järjestetty ilmoittautumispaikalta alkaen. Kenkätarkastuspiste on urheiluhallin puolella.

Rantakeitaan kahviosta saa ruokaa, juotavaa yms. Kaupunkiin on noin 5 minuutin ajomatka ja erilaisia ruokailupaikkoja löytyy myös torin reunalta runsaasti. Ajoreitti keskustaan on yksinkertainen, sillä Rantakeitaalta käännytään vasempaan ja ajetaan suoraan, kunnes tullaan torille.

Esimerkkejä torin lähellä olevista ruokapaikoista:

 • Pruuvi
 • Vaakuna
 • Eino
 • Rosso
 • ABC Pitkäjärvi
 • Kotipizza
 • Angela Kebab
 • yms.

Toimihenkilöt:

Kilpailun johtaja:              Katriina Lahti

Jury :                               Raili Tilli

Tuloslaskenta:                 Kirsti ja Kari Nyyssönen

Tuomarit

 • Carola Tuokko
 • Disa Kortelainen
 • Harri Kokkonen
 • Markku Hyvärinen                   
 • Nitta Iliev  

Maksut ja peruutukset:

Kilpailumaksu on 20 euroa / henkilö. Ilmoittautuminen on 19.11.2018 mennessä. Mikäli maksat osallistumismaksun seuran tilille FI68 5271 0420 2122 28 28.11. mennessä, saat alennetun osallistumismaksun, joka on 15 euroa / henkilö.

Peruutukset 28.11.2018 mennessä sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Määräajan jälkeen peruuttaneista pareista laskutetaan seuralta 30 eur / pari, mikäli lääkärintodistusta ei esitetä. Mikäli peruutusta ei ilmoiteta ennen kilpailua järjestäjälle, peritään seuralta 40 eur / pari.

Puuttuva kilpailunumero; 30 euroa laskutetaan edustusseuralta.

 

Majoitustarjous:

Yhteistyökumppanimme Mikkeli Cup 2018 majoituksen osalta on Original Sokos Hotelli Vaakuna Mikkeli

 

Majoitus ajalla 7.-9.12.2018, varaustunnus BTANSSI18

 

HUONEHINTA

82,00€ / vrk / Standard-luokan huone yhdelle

92,00 € / vrk / Standard-luokan huone kahdelle 

 

VARAAMINEN

Varaukset tästä kiintiöstä tulee tehdä 23.11.2018 mennessä www.sokoshotels.fi nettisivujen kautta varaustunnuksella: BTANSSI18

 

Huonehintaan sisältyy aamiainen ja hotellin asukassauna. Hotellihuone on saatavilla tulopäivänä klo 15 alkaen ja huoneen luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Huomioittehan että kiintiöön tarjottu majoitushinta saattaa olla kalliimpi kuin esimerkiksi www.sokoshotels.fi sivuilta löytyvä ennakkovaraajan etuhinta.

Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti.

 

Tarvikemyynti:

Kilpailupaikalla on tanssitarvikkeiden myyntipisteet seuraavilta yrityksiltä:

 • Alemana, Dance Center

 

 

 

 

 

 

 

Tulosta Sähköposti