Written by Matti Pitkänen on . Posted in Omat kilpailut.

Mikkeli Cup 9.9.2017 (videot lisätty)

5 mitalia Mikkeli-Cup kilpailuista

70 paria eri puolilta Suomea taisteli 9.9. lauantaina mitaleista Rantakeitaan urheilusalissa. Mikkelin Urheilutanssijoiden 5 paria saivat kilpailuista yhteensä 5 mitalia. Osallistujamäärältään suurimmassa ja taitotasoltaan ylimmässä SE3 BA luokassa Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen tanssivat yhdet parhaista kilpailuistaan. Pari tanssi karsintojen kautta molempien lajien finaaleihin. Vakiofinaalissa pari näytti parastaan ja tuloksena oli selkeä luokkavoitto. Latinalaistansseissa pari tanssi finaalin 5. sijalle. SE1D luokassa Timo Kärkkäinen ja Anu Rantanen hallitsivat luokkaansa ja voittivat selkeästi molemmat lajit. SE2E luokassa käytiin tiukka kamppailu voitosta. Aki Häkkänen ja Susanna Vihersalo ratkaisivat kamppailun edukseen viimeisessä tanssissa. Pari voitti luokkansa yhden sijalukupisteen turvin. SE2B luokan latinalaistansseissa Mauri ja Marjo Keijonen tanssivat hyvin ja sijoittuivat hienosti pronssille tasapistein hopealle tulleen parin kanssa. Heikki ja Anu Kirjavainen tanssivat ensimmäisen SE2D luokan kilpailunsa. Pari tanssi molemmissa lajeissa finaaliin ja sijoittui molemmissa finaaleissa hienosti 5. sijalle.

10.9.2017 Aki ja Susanna matkasivat vielä pistejahtiin Riihimäelle. Tiukan kamppailun jälkeen tuomisina oli hienosti hopeasija.