Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön tietosuojakäytännössämme kuvatulla tavalla.

Tampere GP 16.3.2024

Vanhala-Tarvonen pronssisijalle ja Kouhiat finaaliin

Tamperella tanssittiin 16.3.2024 Grand Prix sarjan kilpailu, jossa Mikkelin Urheilutanssijoita edusti kaksi paria. Ensimmäisenä vuorossa olivat SE3 luokan Olli-Pekka Vanhala ja Tiina Tarvonen. Pari tanssi ensin latinalaistanssit, joissa pari eteni kahden karsintakierroksen kautta finaaliin. Finaalissa pari sai irti kauden parhaan suorituksensa ja tuloksena oli hieno 3. sija. Vakiotansseihin pari lähti Mikkelin kisojen perusteella selvänä ennakkosuosikkina. Pari tanssi karsintakierroksen kautta semifinaaliin, mutta semifinaalin ensimmäisessä tanssissa Olli-Pekan jalka kramppasi ja pari joutui keskeyttämään kilpailun. Keskeytyksestä huolimatta pari sijoittui pelkästään valssista saaduilla tuomarirukseilla 9. sijalle.

Toinen Mikkeliä edustanut pari oli Jarmo ja Marjatta Kouhia. Pari halusi maksimaalisen haasteen ja kilpaili omaa SE3 ikäluokkaansa nuorempien joukossa, eli avoimessa senioriluokassa. Pari tanssi ensin täysillä tuomarirukseilla karsintakierrokselta semifinaaliin. Semifinaalissa pari lunasti paikkansa selkeästi finaaliin ja finaalissa jatkoi tasaisia tanssejaan. Pari tanssi finaalissa eri tansseissa sijoituksia 4-5 sijoittuen finaalin 5 sijalle. Pari kommentoi kilpailua seuraavasti; ”Oli huikean kova kisa. Nyt sattui kaikki kohdilleen ja tanssittiin parasta, mihin tällä hetkellä pystytään. Taistelimme itsemme finaaliin, vaikka osa pareista oli melkein 30 v meitä nuorempia”.