Tallinna WDSF 20.-22.4.2018 (videot lisätty)

Matkakertomus

Videoita kisoista löytyy tästä soittolistasta. Soittolista lopussa on tabletilla kuvattuja lähiotoksia, joiden tarkkuus ei ole kovin korkea (WDSF...)

Kaikki tulokset löytyvät tästä.

Perinteinen matka Tallinnan WDSF kisoihin alkoi 20.4. perjantaina klo 10.30. Kolme autokuntaa starttasi kohti lauttaa ja lisäksi Turun suunnalta saimme yhden parin täydennykseksi. Mikkelistä kisaamaan lähtivät Jorma ja Hansu (WDSF SE3 vakiot ja EDSA SE3 latin), Mauri ja Marjo (WDSF SE2 vak + lat), Vellu ja Mari (WDSF SE2 vak + lat), Heikki ja Anu (EDSA SE2D vak + lat). Lisäksi kisaturisteina kannustamassa mukana Ari, Anu ja Matti. Turun suunnalta joukkuetta täydentävät Sauli ja Pirjo.

Tätä matkakertomusta päivitellään matkan aikana kuvilla ja tarinoilla, mikäli aikaa jää. Lisäksi lauantaina yritetään stiimata tabletilla suoraa lähetystä Matin YouTube kanavalle klo 09. jälkeen alkavasta WDSF SE2 vakiokisasta (Mauri/Marjo ja Vellu/Mari). Varsinaiset YouTube videot kisoista ilmaantuvat kanavalle myöhemmin.

 

Valmiina matkaan, kisaturistin kamat on vähäiset.

Matka sujui hyvin ja autokunnat ajoivat omia reittejään, osan yhdistyessä jo matkan varrella.

 

Matkalla osa opiskeli ja osa kulutti aikaansa muihin harrastuksiin.

 

Helsingissä ihmeteltiin hetki paikallista katutaidetta (Tommi Toija), jonka jälkeen lastauduttiin laivaan ja päästiin itse asian äärelle. Ruoka oli todella hyvää, eikä edes Mauri jäänyt kaipaamaan viime vuoden hotellin a la carten lasagnen perään. 

 

Painopiste laitettiin tietenkin jälkiruokatarjoiluun ;-)

 

Perillä meitä odotti huoneista taasen idyllinen merinäkymä.

Tosin ihan kaikkii eivät olleet hoksanneet tilata Marine Class luokan huoneita...;-) Ja näkymät olivat hiukan karummat

 

Nyt sitten vaan nautitaan rauhallisesta illasta ja lauantaina startataan kisapaikalleklo 08.50. Kisakatsomon eväätkin on jo ostettu. Katsotaan sitten onnistuuko tabletin kautta suoralähetys WDSF SE2 luokan vakiokarsinnoista. (Onnistui, mutta huonon verkkoyhteyden takia tarkkuus ei ole riittävä.)

Lauantai 21.4. oli sitten kisapäivä ja jokainen pari sai itsestään irti oman osaamisensa. Tokihan päivään pieniä unohduksiakin mahtui, mutta ne kuuluvat olennaisena osana laajiin.

Jorma ja Hansu tanssivat vakioissa toiselle kierrokselle ja sijaluvuksi tuli 22. Myös lattareissa pari sai saman sijaluvun. Mauri ja Marjo olivat vakioissa sijalla 27. ja lattareissa sijalla 36. Vellu ja Mari olivat vakioissa sijalla 31 ja lattareissa sijalla 35. Heikki ja Anu tanssivat vakioissa sijalle 10 ja lattareissa sijalle 8. Illalla, kilpailupäivän jälkeen, kokoonnuimme perinteisesti meren ääreen päivälliselle.

2,5 vuorokautta ja 2,5 kiloa myöhemmin voidaan todeta, että ainakin kisaturistin osalta reissu oli erittäin mukava ja antoisa! Jälleen kerran tuli todistettua, että harrastuksessa on kyse muustakin kuin "vaan" tanssimisesta. Kyllä mukavassa porukassa touhuaminen aina yksin olon voittaa.

 

 

 

 

 

 

Tulosta Sähköposti