Salo GP 17.3.2018

O-P ja Tiina hopealle

Mikkelin urheilutanssijoiden Olli-Pekka Vanhala ja Tiina Tarvonen jatkoivat kevään kilpailukautta upeasti. Salon Grand Prix-kilpailussa mukana oli 25 paria ja tuloksissa näkyi selvästi kilpailun tasaisuus. Kansainvälinen seitsemän hengen tuomaristo oli varsin erimielinen. Kaikki finaalissa tanssineet parit saivat hyvin hajonneet sijoitukset, mutta lopputuloksissa Mikkeliläiset olivat selvät hopeamitalistit.

Pari kuvaa päivän tansseja seuraavasti;
”Tanssi sujui koko päivän hienosti. Pystyimme tekemään kokonaisen, ehjän suorituksen. Meillä oli tavoitteena saada aikaan selkeä frame, eli hyvässä muodossa pysyvä liike, ja onnistuimme, Tarvonen iloitsee. Ensimmäisestä valssista lähtien, tanssi oli tasapainoista ja laadukasta. Seitsemän pari finaalissa kaikki tanssit sujuivat hyvin ja meillä oli mahdollisuus nauttia tanssimisesta, Vanhala lisää.”

Seuraavaksi Vanhala ja Tarvonen keskittyvät viimeistelyharjoitteluun SM-kilpailua varten. Kilpailu pidetään Jyväskylässä kolmen viikon kuluttua. Meillä on tavoitteena voitto, pari kertoo hymyillen.

 

Olli-Pekka ja Tiina

 

Tulosta Sähköposti