Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön tietosuojakäytännössämme kuvatulla tavalla.

Joensuu 1.4.2017 (videot lisätty)

Seitsemän mitalia Joensuusta

Joensuun kilpailuissa oli lauantaina 1.4. 2017 mukana neljä Mikkelin Urheilutanssijoiden paria. Eniten mitaleita saalistivat Timo Kärkkäinen ja Anu Rantanen pari tanssi vakio- ja latinalaistanssit sekä omassa SE1D luokassa, että nuorempien Yleisessä D-luokassa. Kärkkäinen – Rantanen tanssivat erittäin hyvät sarjat ja kilpailivat tasapäisesti kärkisijoista. Lopputuloksissa pari sijoittui pronssille kaikissa neljässä tanssimassaan luokassa. Jörg ja Ulla Hansmann tanssivat myös laadukkaat kilpailut sekä omassa SE1 E luokassa, että Yleisessä E luokassa. Pari sijoittui hopealle SE1E luokassa ja pronssille Yleisessä E luokassa. Samalla nousupisteet täyttyivät ja pari nousi D luokkaan. Heikki ja Anu Kirjavainen tanssivat myös sekä SE1 E luokan, että Yleisen E luokan kilpailut. Pari sijoittui SE1E luokassa pronssille ja Yleisessä E-luokassa 4. sijalle. Janne ja Nina Lahtinen tanssivat Yleisessä E luokassa ensimmäiset kilpailunsa. Pari tanssi energisesti ja hyvin, taistellen viidennestä sijasta. Tällä kertaa sijoitus oli kuitenkin finaalin kuudes sija. Viides sija jäi kahden sijalukupisteen päähän.