Ritmo Senior Open Tallinna/Helsinki 22.-23.4.2017 (videot lisätty)

Kv menoa Tallinnassa ja mitali Helsingistä

WDSF Open kilpailuihin Tallinnaan koottiin Mikkelistä 4 parin joukkue, tosin viime hetken sairastumisen vuoksi joukkue kutistui kolmeen pariin. Reissussa mukana olivat Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen WDSF SE3 Open vakiot ja EDSA 3-4 Latin, Matti ja Ninni Pitkänen WDSF SE2 Open vakiot ja lattarit, Mauri ja Marjo Keijonen WDSF SE2 Open vakiot ja lattarit. Joukkuetta täydensivät ansiokkaasti Jorma Pyy ja Maaria Vesterinen (Star/Helsinki), sekä Sauli ja Pirjo Kurjessuo (Bolero/Turku). Lisäksi mukana oli kovaääninen kannustusjoukko, eli Ari ja Anu Fred.

Jorma ja Hannele tanssivat vakioissa sijalle 20 ja lattareissa sijalle 18. Matti ja Ninni tanssivat vakioissa jaetulle sijalle 35 ja lattareissa sijalle 24. Mauri ja Marjo tanssivat vakioissa jaetulle 35. sijalle ja lattareissa sijalle 25.

Helsingin kilpailuissa 23.4.2017 Mikkeliä edustivat SE2E luokassa ansiokkaasti Heikki ja Anu Kirjavainen, sekä Aki Häkkänen ja Susanna Vihersalo. Heikki ja Anu tanssivat pronssille ja Aki ja Susanna tulivat neljänsiksi.

WDSF SE2 vak/lat ja WDSF SE3 vak 1. kierrokset kokonaisuudessaan löytyvät täältä.

Mikkelin omien parien WDSF SE2 vakiot tästä.

Mikkelin omien parien WDSF SE2 lattarit tästä.

Kooste Mikkelin oman WDSF SE3 vakioparin eristä tästä.

Jorma ja Hansu Tallinnassa

Ja jos joku kuvittelee, että kisamatka on pelkkää tanssimista, niin ei voisi enempää erehtyä. Jotain pientä ehdittiin muutakin touhuta Tallinnan matkan aikana. Ajelimme hyvissä ajoin satamaan ja olimme varmaankin kolmas auto odottamassa laivaan lastausta. Suksiboksin takia pääsimme kuitenkin laivaan vasta viimeisten joukossa, mutta paikka autolle löytyi hienosti.  Kokoonnuimme keulakannelle ja paransimme maailmaa muutaman tunnin kestävän laivamatkan ajan 

Hotelli oli aivan meren ääressä ja maisemat perillä olivat komeat. Hotelli oli varsin edullinen ja saunaosasto 25 metrin uimahalleineen hyvä. Illalla kokoonnuimme kaikki yhteiselle päivälliselle ja tarinoimme ruokailun lomassa. 

 

Seuraavan päivän kilpailuissa tanssimme iloisella mielellä ja hiki karehtien noin 29 asteisessa salissa. Muistikuvat itse kilpailusuorituksista ovat suurin piirtein yhtä terävät kuin oheinen kuva, mutta onneksi videot pyörivät, jotta omat toilailunsa voi kotona tarkastaa.  Ryhmäpotrettiin sentään selvittiin pyörtymättä pienemmällä porukalla. 

Lattariosuutta odotellessa suunnistimme hotellille mielessä tukeva urheilijalounas, ja koska a la carte listalta löytyi kasvislasagne, niin sitä sitten tilasimmekin. Mauri K:n ilme oli varsin veikeä, kun annokset tuotiin pöytään, sillä kyseessä oli hiukan hienompi versio lasagnesta. 

No eipähän ollut liian täysi massu, kun iltapäivän kilpailuihin suunnistimme. Ja onneksi ei ollut, sillä aikataulua oli aikaistettu 30 minuutilla. Kun tulimme vaatteitamme kasaillen saliin, niin erämme alkuun oli enää 7 minuuttia aikaa. Ei jäänyt aikaa ainakaan jännittää, kun olimme jo lavalla samban soidessa. Tuostakin selvittiin ja totesimme, että kaikenlaiset venyttelyt ja lämmittelyt ennen kisaa ovatkin ihan yliarvostettuja. Ansiokkaiden kisasuoritusten jälkeen kokoonnuimme illalliselle aivan meren rannassa olleeseen ravintolaan, jonka annokset olivat (onneksi) enemmän tunnistettavia ja myös huomattavasti suurempia kuin lounaslasagne oli. Muutaman tunnin yhteisen hetken jälkeen olimme sitten valmiita yöpuulle. 

Paluumatkalla laivalla oli vuorossa shoppailuvaihe, ja edellisen päivän tuloksista viisastuneena, pysyimme pois tanssilattialta. 

Ostoksien jälkeen oli vielä aikaa rentoutua yhdessä ja samalla Ninni jakoi suklaapuodista ostamansa kultamitalit koko porukalle. Tämä mitalimalli todettiin oikein käytännölliseksi ja maukkaaksi. Toivottavasti ensi vuonna saamme liikkeelle vielä isomman joukkueen. 

 

 

Tulosta Sähköposti