Riihimäki 7.5.2017 (videot lisätty)

Timo ja Anu tuplamitalisteiksi

Riihimäen kilpailuihin osallistui 8 paria Mikkelin Urheilutanssijoista. Parhaiten menestyivät SE1D luokassa tanssineet Timo Kärkkäinen ja Anu Rantanen. Parin harjoittelu on ollut säännöllistä ja laadukasta ja tulokset näkyvät hyvin lattialla. Pari tanssi ensin ylivoimaiseen voittoon vakiotansseissa ja hetkeä myöhemmin taisteli voitosta myös latinalaistansseissa. Tiukan väännön jälkeen tuloksena oli hopeasija. Saman luokan Teemu Kontinen ja Nora Brandstack tanssivat myös hyvin, vakiofinaalissa pari oli viides ja paransi sijoitustaan latinalaistansseissa neljänneksi, jääden pronssista vain kaksi sijalukupistettä.

Päivän toinen mitalisti löytyi SE2E luokasta, jossa molemmat Mikkelin parit tanssivat itsensä semifinaaleiden kautta finaaliin. Finaalissa Aki Häkkänen ja Susanna Vihersalo onnistuivat mainiosti ja sijoittuivat hopealle. Heikki ja Anu Kirjavainen sijoittuivat finaalin 7. sijalle.

SE2BA luokassa tanssi 4 paria Mikkelistä. Latinalaistansseissa kaikkien parien tie jäi semifinaaleihin. Matti ja Ninni Pitkänen sijoittuivat 8. sijalle, Mauri ja Marjo Keijonen 11. sijalle, Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen 12. sijalle sekä Veli-Matti ja Mari Kurtti 13. sijalle. Vakiotanssit sujuivat jo selkeästi paremmin, pari Lifländer-Valkonen sijoittui 4. sijalle, Pitkäset 5. sijalle, Keijoset 7. sijalle ja Kurtit 13. sijalle.

Videot kilpailuista näet täältä.

Timo ja Anu, Teemu ja Nora

Aki ja Susanna, Heikki ja Anu

Jorma ja Hannele, Matti ja Ninni

 

Tulosta Sähköposti