Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön tietosuojakäytännössämme kuvatulla tavalla.

Pieksämäki 24.4.2010

Voittoisa päivä Pieksämäellä

Yli 100 paria mitteli taitojaan kilpatanssissa Pieksämäellä lauantaina. Mikkelin Urheilutanssijoita edusti 3 paria, joista jokainen pääsi juhlimaan voittoa. Yleisen D-luokan pari Jussi Hujanen ja Maria Toivanen jatkoivat voittoputkeaan nyt jo kolmannessa kilpailussa peräkkäin. Pari voitti kahdeksasta tanssista kuusi, oli toinen tangossa ja kolmas valssissa. Näin irtosi kokonaispisteissä selkeä voitto. Yhdistetyssä yleisen B-A luokan kilpailussa Eerik Nordman ja Anni Kokkonen tanssivat hienot kisat. Pari voitti selkeästi vakiotanssit ja tuli toiseksi latinalaistansseissa. Seniori 1 D-luokassa Ari ja Anu Fredillä oli mahdollisuus luokkanousuun molemmissa lajeissa. Tämä olisi edellyttänyt voittoa niin vakioissa kuin latinalaistansseissakin. Vakiotansseissa tavoite täyttyi, sillä pari voitti luokkansa selkeästi, ollen jokaisen tanssin ykkönen. Latinalaistanssien puolella pari sijoittui 2. sijalle ja luokkanousu jäi vain 2 pisteen päähän.