Tapio ja Marja Loimula SE3 C/D V 0 p, L 40 p (video)

Tapio ja Marja kilpailevat seniori 3 D luokassa.

Kuten monet ikäisemme, mekin olemme ensi kertaa tavanneet lavatansseissa. Olemme molemmat aina pitäneet kovasti tanssimisesta, mutta vasta joitakin vuosia sitten aloimme miettiä siitä yhteistä liikunnallista harrastusta. Koska kesäisin viihdymme viikonloput parhaiten mökillä, lavatanssikäynnit jäivät vähiin.

Tapio harrastaa kesäisin lenkkeilyä/hölkkää ja pyöräilyä. Talvilajeina ovat hiihto ja uinti. Ja tietysti musiikki kaikkina vuodenaikoina. Marja on aina pitänyt harrastuksista joissa voi yhdistää liikunnan ja musiikin. Marjan harrastuksiin ovatkin kuuluneet lenkkeilyn lisäksi rivitanssi ja bailatino.

Loppukesällä 2009 nähdessämme Urheilutanssijoiden kurssi-ilmoituksen, ajattelimme kokeilla, että löytyisikö tästä meille sopiva yhteinen tanssiharrastus. Aloittaessamme meitä innosti ajatus, että oppisimme yhdessä tanssimaan joitakin uusia mukavia tansseja. Arvostamme kaikkien kouluttajien ystävällistä ja ammattitaitoista paneutumista meitä ja kaikkia muitakin aloittelijoita kohtaan. Myös kaikki pitempään harrastaneet parit opastavat ja neuvovat harjoituksissa – vaikka ei aina itse ymmärrä apua pyytää.

Ajatusta kilpailemisesta kypsyttelimme jonkun aikaa – eihän se ollut alun perin päämäärämme. Ensimmäinen ”tulikaste” olikin loppiaisena Heinolassa 2011. Siitä jäi niin mukava kutina mieleen ja jäseniin, että taidamme jatkaa kilpailemista – niin kauan kun se on hauskaa. Nyt olemme vasta alkumetreillä ja usein huomaamme, että mahtaako tässä enää oppia yhtäkään tanssia kunnolla loppuun saakka?

Onneksi meillä on taitavat ja motivoituneet kouluttajat ja tanssikaverit, joilta neuvoja saa aina pyydettäessä ja usein vaikkei pyydäkään. Kiitos siitä Teille kaikille.

Vakioiden esittelyvideo

 

 

 

Tulosta Sähköposti