Veli-Matti ja Mari Kurtti SE2 A V/L (videot)

 

Veli-Matti ja Mari kilpailevat Seniori 2 A -luokassa

Syksyllä 2009 ilmoittauduimme mukaan peruskurssille. Kisaaminen alkoikin jo reippaalla urheilumielellä keväällä 2010 eli puolen vuoden harjoittelun jälkeen. Kiinnostus harrastukseen ja treenikerrat lisääntyivät siinä samalla. Luokkanousu tammikuussa 2011 ei vähentänyt haasteita ja tanssin kaveruussuhteet alkoivat muuttua ystävyydeksi. Tanssissa on menty oppimisen ja erehtymisen kautta eteenpäin, välillä rauhallisempaan tahtiin ja toisinaan vähän reippaammin. Toukokuussa 2012 eteemme avautuivat uudet haasteet, kun uuden luokkanousun myötä tuli harjoitteluun mukaan 10 tanssia. C-luokan parissa kului aikaa reilut 1½ vuotta ja joulukuussa 2013 nousimme latinalaistansseissa B-luokkaan ja vakiotansseissa luokkanousu tapahtui helmikuussa 2014. A-luokkaan nousimme latinalaistansseissa marraskuussa 2015 ja vakiossa vuotta myöhemmin.

Kaikkien 10 tanssin harjoittelu asettaa ajankäytöllisiä haasteita ja ajan riittämättämyys tuo kehittymiselle oman vaikeutensa. Olemme välillä miettineet sitä vaihtoehtoa, että keskittyisemme ainoastaan vakioihin tai lattereihin. Kuitenkin tanssien erilaisuus ja niiden mukanaan tuoma haaste kiehtoo sekä motivoi/kannustaa. Ja eihän päivätkään ole veljiä keskenään eli välillä vakiot kulkee paremmin... ja taas toisena päivänä lattarit.  Molempien harjoittelu jatkuu..

Harjoittelun laatuun panostaminen on jatkossa välttämätöntä tanssien kehittymisen kannalta, kuten myös loma-aikojen tehokkaampi hyödyntäminen. Seuramme jäsenistö on siinä etuoikeutetussa asemassa, että ammattivalmentajamme ovat kotimaista parhaimmistoa ja opetus on aivan huippuluokkaa!
Siitä hommat ei jää ainakaan kiinni ;=)

Syksyllä 2011 yhdessä käydyn Seuraohjaajakurssin ja 2013 Marin suorittaman Bailatino-ohjaajakurssin sekä 2014 Lavis lavatanssijumpan myötä olemme olleet mukana myös ohjaamassa uusia kurssilaisia mukavan harrastuksen pariin. Tanssin taika ja upeat ihmiset seurassamme ovat tulleet tärkeäksi osaksi liikunnallista elämäämme.

Vakioiden esittelyvideo

Lattareiden esittelyvideo

Kuvat: Mikkelin Urheilutanssijat

 

 

 

Tulosta Sähköposti