Olli-Pekka Vanhala ja Tiina Tarvonen SE1 A (video)

Olli-Pekka ja Tiina kilpailevat Seniori 1 A luokassa

Olli-Pekka on seuran kasvatteja ja aloittanut tanssinharrastuksen syksyllä 1983 usean vuoden tanhuharrastuksen jälkeen. Ensimmäinen parini oli Tiina Hämäläinen ja aloitimme kilpailemisen jo heti keväällä 1984. Tanssimme yhdessä 1990 kevääseen. Armeijan suoritettuani lähdin opiskelemaan Helsinkiin ja samalla uuden parin etsintä saattoi alkaa. Löysinkin parin varsin nopeasti, sillä valmentajani Juha "Leevi" Leskinen ja Pate Nuutinen järjestivät "koetanssin" jo kesällä 1991. Uusi tanssipari oli syntynyt. Tiina oli aloittanut tanssiharrastuksen usean vuoden balettiopinnoilla ja siirtynyt kilpatanssin harrastukseen syksyllä 1985.
Aloitimme yhteistanssin latinalaistanssien puolella, mutta jo ensimmäisenä vuonna meitä kehoitettiin aloittamaan myös vakiotanssien harjoittelu. Ja menestystä alkoikin tulla hyvin nopeasti. Parhaana sijoituksena prechamppion hopeaa vakiotansseissa. Ja champion-luokassa 10. tila Vakiotanssin SM-kisoissa.

Olemme tanssineet seniori 1 luokassa vuoden 2005 alusta. Valmentajinamme toimivat Pia Kahila, Matti ja Tea Kantola ja Tapio Elomaa. Harjoittelemme 4 kertaa viikossa ja kilpailemme noin kerran kuussa. Olemme kolminkertaisia ( 2007, 2008, 2009 ) 10-tanssin suomenmestareita. Kolme suomenmestaruutta oli hieno saavutus, mutta nyt meitä odottavat jo uudet haasteet. Keskitymme jatkossa vakiotansseihin. Vakiotansseissa saimme hopeaa vuonna 2010.

Vakioiden esittelyvideo

 

 

10-tanssin Suomen mestarit 2007, 2008 ja 2009

 

altalt

altalt

 

 

Tulosta Sähköposti