Teemakurssit alkavat 1.10. sunnuntaina

Tule mukaan sunnuntaisin klo 18.00-19.30

 

Nämä kurssit on tarkoitettu kaikille tanssista kiinnostuneille, jotka haluavat oppia uusia kuvioita, tai tekniikkaa kyseisistä tansseista. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita!

Teemakurssit pidetään Urheilupuiston koulun yläsalissa sunnuntaisin, alla olevina viikkoina. Tule paikalle 10-15 min ennen tunnin alkua, jotta ehdimme rahastaa tunnin ennen klo 18.00. Tunti rahastetaan ylemmässä pukuhuoneessa, josta siirrymme saliin klo 18.00. Kurssin hinta on 5 e / henkilö / kerta, ja kurssia varten ostetaan 5- tai 10- kerran sarjakortti, samaa korttia voi käyttää useampi henkilö. Sama sarjakortti käy myös Latin Fever ja LAVIS tunneilla. Kutakin tanssia harjoitellaan kahtena peräkkäisenä sunnuntaina ja nämä kaksi kertaa ovat jatkumoja, eli toisella kerralla jatketaan siitä, mihin 1. tunnin jälkeen päädyttiin. Nyt on siis mahdollisuus opetella vain niitä tansseja, mitkä kiinnostavat, tai mihin aika riittää. Kausimaksullisen kurssin maksaneille teemakurssit ovat ilmaisia. Tule mukaan parin kanssa tai ilman paria.

 

Tanssit, ajat ja ohjaajat:

- Hidas valssi, viikot 39-40, Matti ja Ninni Pitkänen

- Samba, viikot 41-42, Pentti ja Taina Pylkkänen

- Tango, viikot 44-45, Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen

- Cha-cha, viikot 46-47, Jari Mikkonen ja Marjo Keijonen

- Rumba viikot 48-49 Pentti ja Taina Pylkkänen

- Quickstep, viikot 2-3 Matti ja Ninni Pitkänen

- Jive, viikot 4-5 Jari Mikkonen ja Marjo Keijonen

- Foxtrot, viikot 6-7 Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen

 

Aikoihin voi tulla muutoksia, mikäli kaupunkin peruu salivuoroja kyseisinä viikkoina. Jos haluat tiedon mahdollisista muutoksista suoraan sähköpostiisi, niin ilmoita sähköpostiosoitteesi osoitteeseen: matti.pitkanenpp5 - at - gmail.com

 

Tervetuloa tanssimaan!

 

Tulosta Sähköposti