• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Uutiset
  • Kauden 2017 kursseille voi vielä tulla mukaan

Kauden 2017 kursseille voi vielä tulla mukaan

Tule mukaan tanssimaan ! (katso myös PK:n esittelyvideo)

 

Ilmoittautuminen vuoden 2017 kursseille

Tule suoraan kurssipaikalle ja ilmoittaudu opettajalle, voit myös lähettää tietosi etukäteen alla olevaan osoitteeseen. Peruskurssille ehtii hienosti mukaan vielä syys -lokakuun kuluessa. Yksintanssittaville kursseille voit tulla mukaan koska tahansa.

 

Tervetuloa opettelemaan tanssia! Syksyllä alkavien kurssiemme opetussuunnitelmat on laadittu niin, että sekä vasta-alkajat että konkaritkin voivat kehittää tanssitaitojaan. Myös ilman paria tanssivat ovat saaneet omat kurssinsa! Tänä vuonna UUTUUTENA on teemakurssit, joiden kautta voit opetella vain niitä tansseja, joita haluat.

 

Jotta uudet harrastajat saavat mahdollisimman hyvää paritanssi opetusta, niin peruskurssille (PK), on suunnattu 2 ohjaajaparia. Peruskurssin ohjaajina toimivat Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen sekä Veli-Matti ja Mari Kurtti.  Jatkokurssi 1:n ohjaajina ovat, Pentti ja Taina Pylkkänen. Pyrkimyksenä on, että PK:n ohjaajaparit ohjaavat nyt alkavaa kurssia seuraavat 2 vuotta jatkumona peruskurssi --> jatkokurssi. Tällä pyritään siihen, että ohjaajat ja oppilaat oppivat tuntemaan toisensa hyvin. Lisäksi opetuksesta saadaan selkeä ja nousujohteinen 2 vuoden kokonaisuus. Katso tästä lyhyet "maistiaiset" tansseista ja opetettavista koreografioista.

 

Uutuutena aloitetaan teemakurssit. Nämä opetustunnit on suunnattu niille, jotka eivät työn tms. syiden vuoksi pysty sitoutumaan säännölliseen viikoittaiseen harjoitteluun. Tai sitten niille, jotka haluavat oppia vain tiettyjä tansseja, tai haluavat oppia uusia kuvioita jo osattujen lisäksi.

 

Suuren suosion saanut ilman paria tanssittava LAVIS lavatanssijumppa jatkuu. LAVIS perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Lisäksi ilman paria tanssiville ohjelmassa on Latin Fever-soololattarit, joita vetää moninkertainen latinalaistanssien SM-mitalisti Markku Hyvärinen. Näillä tunneilla tanssitaan eri latinalaistansseja rennon letkeällä fiiliksellä. Jokainen liikkuu oman tasonsa mukaisesti ja syke saadaan varmasti nousemaan lattarimusiikin tahtiin. Näillä kursseilla on oma erillinen maksunsa.

 

  1. Ilmoittautuminen

Mikäli haluat varata paikan kursseille, niin laita tietosi seuraavaan osoitteeseen:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Kirjaamme teidät ilmoittautumisjärjestyksessä kurssille. Parien tiedot tulee lähettää samalla viestillä. Ja toki peruskurssillekin voi siis ilmoittautua ilman pariaJos et saa kuittausta 3 vrk:n kuluessa, niin ota yhteyttä seuran nettisivujen kautta (www.urheilutanssijat.net)

nimi

postiosoite

sähköpostiosoite

puhelin

syntymävuosi

kurssi, johon ilmoittautuu --> Peruskurssi / JK1 / Teemakurssit / LAVIS / Soololattarit

Jo jäseninä olevilta riittää ilmoittautumiseen pelkkä nimi ja tieto millä kurssilla jatkaa harjoittelua.

 

  1. Kurssikuvaukset

Peruskurssi / PK (ma 18.00-19.30 ja ke 19.30-20.30)

Jos haluat opetella pitkäjänteisesti ja oppia oikeasti tanssimaan, niin tästä se kaikki alkaa. Syksyn ja kevään aikana opetellaan 6 tanssin perusaskeleet ja tanssitekniikka. Tanssit ovat hidas valssi, tango, quickstep, samba, chacha ja jive. Maanantai on opetuspäivä ja keskiviikkona keskitytään kertaamaan maanantaina opetettua kuviota/tanssia. Kurssille voi osallistua myös ilman paria. Kausimaksullinen kurssi.

 

Jatkokurssi 1 / JK1 (ti 19.00-20.30)

Tämä on kurssi niille, jotka ovat jo peruskurssin käyneet ja haluavat kehittyä tanssijoina eteenpäin. Täällä mukaan tulevat foxtrot ja rumba, mahdollisesti myös pasodoplea ja wienin valssia harjoitellaan. Opetussuunnitelma tehdään niin, että kevätkaudella mukaan voivat tulla myös ne peruskurssin parit, jotka haluavat edetä ja kehittyä nopeammin. Kurssille voi osallistua myös ilman paria. Kausimaksullinen kurssi.

 

Teemakurssit (su 18.00-19.30)

Täällä keskitytään yhteen tanssiin ja sen askeleisiin kahtena peräkkäisenä sunnuntaina. Yhtä tanssia siis opetetaan jatkumona 2 x 90 min ja sitten vaihdetaan tanssia. Tälle kurssille voi tulla kuka tahansa, joka haluaa oppia jonkin tietyn tanssin perusaskeleita. Kurssi kuuluu PK/JK1 kurssien hintaan ja kurssien ulkopuoliset voivat maksaa käymänsä osiot (tanssit) erikseen. Syksyn/kevään aikana opetellaan hidas valssi, samba, tango, chacha, rumba, quickstep, jive ja foxtrot. Kurssille voi osallistua myös ilman paria. Maksetaan sarjakortilla, tai sisältyy kausimaksullisiin kursseihin. Tarkempi aikataulu päivitetään kotisivuille ja Facebookiin elokuun puolivälin jälkeen.

 

FD ryhmä (ma 19.00-21.00)

Tämä ryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat ”poimia rusinat pullasta” ja oppia enemmän. Taustalla pitää olla vähintään PK ja peruskuviot opeteltuina. Kurssilla opetellaan kaikkia 10 tanssia ja niiden tekniikoita. Tällä kurssilla käytetään yhtenä opetusmenetelmänä kilpailemista, eli parit sitoutuvat myös kilpailemaan, kunhan taidot sen sallivat. Kausimaksullinen kurssi.

 

JK2 kisaryhmä (to 19.30-21.00)

Tämä on ammattivalmentajan pitämä ryhmä, joka on tarkoitettu kilpaileville pareille taitotasosta riippumatta. Tunti sisältää 45 minuutin vakio- ja latinosuuden. Täällä kehitetään kilpailevien parien kuviotuntemusta, tekniikkaa ja tulkintataitoja. Kausimaksullinen kurssi.

 

Latin Fever (to 18.15-19.00)

Kurssilla käydään rennossa hengessä läpi ilman paria eri lattaritanssien kuvioita ja tekniikoita. Täällä syke nousee ja hiki lentää, mutta jokainen liikkuu oman tasonsa mukaisesti. Tule mukaan ja opi tanssimaan useita eri lattaritansseja. Maksetaan sarjakortilla.

 

LAVIS® (KE 18.15-19.00)

LAVIS-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. LAVIS perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Maksetaan sarjakortilla.

 

3.Kurssien ohjaajat

PK Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen sekä Veli-Matti ja Mari Kurtti

JK1 Pentti ja Taina Pylkkänen

F-D Matti ja Ninni Pitkänen sekä Jari Mikkonen

Teemakurssit kiertävä ohjaajapari

JK2 Markku Hyvärinen

Soololattarit Markku Hyvärinen

LAVIS Mari Kurtti

 

4.Kurssiajat ja –paikat (Vko 37 alkaen)

MA 18.00-19.30 Peruskurssi, Urheilupuiston yläsali

MA 19.00-21.00 F-D ryhmä, Kalevankankaan koulu

TI 19.00-20.30 Jatkokurssi 1, Kalevankankaan koulu

KE 18.15-19.00 LAVIS, Kalevankankaan koulu

KE 19.30-20.30 Peruskurssin kertaustunti Urheilupuiston yläsali

TO 18.15-19.00 Latin Fever-soololattarit Urheilupuiston yläsali

TO 19.30-21.00 JK2 Kalevankankaan koulu

SU 18.00 - 19.30 Teemakurssit (Tarkemmat päivät julkaistaan kotisivuilla/facebookissa)

 

  1. Vapaaharjoittelu (Vko 36 alkaen)

MA 18.30-19.00 Kalevankankaan koulu

TI 17.00-18.30 Urheilupuiston yläsali ja 20.30-21.00 Kalevankankaan koulu

KE 17.30-18.15 Kalevankankaan koulu ja 18.00-19.30 Urheilupuiston yläsali

PE 18.00-19.30 Urheilupuiston yläsali (latin/kisatreenit) ja 19.00-21.00 Kalevankankaan koulu (10-t)

LA 9-13.30 Urheilupuiston yläsali (pl valmennusviikonloput)

SU 9-19.00 Kalevankankaan koulu (pl valmennusviikonloput)

 

6.Kurssien hinnat

PK/JK1/FD/JK2 kurssilaisilla jäsenmaksu on 30 e, ja uusilla jäsenillä siihen lisätään liittymismaksu 5 e. Lisäksi ovat kausimaksut syys/kevät. PK/JK1 kursseilla kausimaksu on 80 e/kausi. FD/JK2 kurssilaisilla kausimaksu on 130 e/kausi, tähän kausimaksuun sisältyvät myös ammattivalmentajien viikonloppuvalmennukset. Hyväksymme kurssien maksuksi myös Sporttipassin sekä Smartum- ja Virike setelit.

LAVIS maksaa 5 e / kerta. Latin Fever-soololattarit maksaa 10 e / kerta. LAVIS-, Soololattari- ja Teemakurssilaisilla ei ole jäsenmaksua eikä kausimaksuja, ainoastaan kurssimaksut käytyjen tuntien mukaan. LAVIS, Latin Fever ja Teemakurssit (teemat sis PK/JK1 kausimaksuun) maksetaan sarjakorteilla. Kausi-infossa ja ensimmäisillä tunneilla on mahdollista ostaa 5- ja 10-kerran sarjakortteja (25/50 e)

 

7.Infotilaisuus

Esittelemme toimintaamme ja kurssien ohjaajat Urheilupuiston yläsalissa maanantaina 4.9. klo 18.00 alkavassa infotilaisuudessa. Samassa tilaisuudessa esittelemme osan opetettavista tansseista ja annamme pienen maistiaisen tanssiopetuksesta.

 

Ohessa muutamia kuvia seuramme arjesta ja juhlasta;-)

 

 

Tulosta Sähköposti