Kauden 2016 kursseille ilmoittautuminen

Tiedot kauden 2016 kursseista

Tervetuloa opettelemaan tanssia! Syyskuussa (vko 36/37) alkavien kurssiemme opetussuunnitelmat on laadittu niin, että sekä vasta-alkajat että konkaritkin voivat kehittää tanssitaitojaan. Myös ilman paria tanssivat ovat saaneet omat kurssinsa!

Jotta uudet harrastajat saavat mahdollisimman hyvää paritanssiopetusta, niin sekä peruskurssille (PK) että jatkokurssi 1:lle (JK1) on suunnattu 2 ohjaajaparia. Peruskurssin ohjaajina toimivat Veli-Matti ja Mari Kurtti sekä Olli Kokko ja Tanja Heikkilä. Jatkokurssi 1:n ohjaajina ovat Pentti ja Taina Pylkkänen sekä Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen, jotka jatkavat viime vuoden PK:n kanssa eteenpäin. Pyrkimyksenä on, että PK:n ohjaajaparit ohjaavat nyt alkavaa kurssia seuraavat 2 vuotta jatkumona peruskurssi --> jatkokurssi. Tällä pyritään siihen, että ohjaajat ja oppilaat oppivat tuntemaan toisensa hyvin. Lisäksi opetuksesta saadaan selkeä ja nousujohteinen 2 vuoden kokonaisuus. Peruskurssilla opetellaan tanssin perusteet ja mukavat askelsarjat kuhunkin opetettavaan tanssiin (samba, hidas valssi, cha-cha, tango, quickstep ja jive). Seuraavana vuonna askelsarjoja viedään eteenpäin ja tanssitekniikkaa kehitetään JK1:llä. Uusina tansseina opetetaan rumba ja foxtrot. Nyt on siis hyvä mahdollisuus saada opetusta, joka on suunniteltu nousujohteiseksi 2 vuoden aikajaksolle.

Viime kaudella suuren suosion saanut ilman paria tanssittava LAVIS lavatanssijumppa jatkuu. LAVIS perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha-cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.Lisäksi ilman paria tanssiville ohjelmassa on Latin Fever-soololattarit, joita vetää moninkertainen latinalaistanssien SM-mitalisti Markku Hyvärinen. Näillä tunneilla tanssitaan eri latinalaistansseja rennon letkeällä fiiliksellä. Jokainen liikkuu oman tasonsa mukaisesti ja syke saadaan varmasti nousemaan lattarimusiikin tahtiin. Näillä kursseilla on oma erillinen maksunsa.

Mikäli haluat varata paikan kursseille, niin laita tietosi seuraavaan osoitteeseen:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Kirjaamme teidät ilmoittautumisjärjestyksessä kurssille. Parien tiedot tulee lähettää samalla viestillä. Ja toki peruskurssillekin voi siis ilmoittautua ilman pariaJos et saa kuittausta 3 vrk:n kuluessa, niin ota yhteyttä seuran nettisivujen kautta (www.urheilutanssijat.net)

nimi

postiosoite

sähköpostiosoite

puhelin

syntymävuosi

kurssi, johon ilmoittautuu --> Peruskurssi / JK1 / LAVIS / Soololattarit

Jo jäseninä olevilta riittää ilmoittautumiseen pelkkä nimi ja tieto millä kurssilla jatkaa harjoittelua.

2. Kurssirakenne

Peruskurssilla (PK) opetetaan nimensä mukaisesti tanssin perusteita. Peruskurssille tuleva ei siis tarvitse osata tanssia askeltakaan. Kaikki opetetaan alusta alkaen. Lapset (10 v -->) harjoittelevat aikuisten mukana. Sunnuntain PK:n tunnille voivat osallistua myös JK1:n parit. Täällä on mahdollisuus kerrata opetettuja asioita niin, että paikalla on ohjaaja, jolta voi kysyä apua. HUOM salivuoron peruutuksen johdosta peruskurssi alkaa vasta viikolla 37.

Jatkokurssi 1 (JK1) on myös EI-kilpaileville pareille. Aloittava pari voi halutessaan harjoitella kevätkaudella sekä peruskurssilla, että jatkokurssi 1:n puolella. Näiden kurssien opetussuunnitelmat on tavallaan liitetty toisiinsa jatkumona.

F-D ryhmä on tarkoitettu alemman taitotason kilpaileville pareille. Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa E-D-C koreografioiden kautta.

Jatkokurssi 2 (JK2) on kilpailevien parien ryhmä, jossa tanssitekniikkaa kehitetään eteenpäin. Tunnit pitää ammattivalmentaja.

LAVIS lavatanssjumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille.

Latin Fever-soololattareissa hiki lentää rennolla otteella. Täällä tanssitaan ilman paria useita eri lattaritansseja.

3.Kurssien ohjaajat

PK Veli-Matti ja Mari Kurtti sekä Olli Kokko ja Tanja Heikkilä

JK1 Pentti ja Taina Pylkkänen sekä Jorma Lifländer ja Hannele Valkonen

F-D Matti ja Ninni Pitkänen ja Jari Mikkonen

JK2 Markku Hyvärinen

Soololattarit Markku Hyvärinen

LAVIS Mari Kurtti

4.Kurssiajat ja –paikat (Vko 36/37 alkaen)

MA 18.30-20.00 Jatkokurssi 1   Kalevankankaan koulu

TI    19.00-21.00 F-D ryhmä  Kalevankankaan koulu

KE 18.00-19.30 Peruskurssi Kalevankankaan koulu (HUOM alkaa viikolla 37)

KE 19.45-20.30 LAVIS Päämajakoulun isosali

TO 17.30-19.00 JK2  Kalevankankaan koulu

TO 19.30-20.15 Latin Fever-soololattarit Urheilupuiston yläsali

SU 17.00 - 18.30 Peruskurssi (JK1 voi osallistua)

5. Vapaaharjoittelu (Vko 36 alkaen)

MA 20.00-20.30   Kalevankankaan koulu

TI 17.00-18.30     Urheilupuiston yläsali

KE 17.30-18.00   Kalevankankaan koulu

TO   20.15-21.00 Urheilupuiston yläsali

PE 18.00-19.30 Urheilupuiston yläsali (latin/kisatreenit)

PE 19.00-21.00 Kalevankankaan koulu (10-tanssi)

LA 9-13.30  Urheilupuiston yläsali

SU 9-19.00 Kalevankankaan koulu

6.Kurssien hinnat

Jäsenmaksu on 30 e, ja uusilla jäsenillä siihen lisätään liittymismaksu 5 e.

Lisäksi ovat kausimaksut syys/kevät. Kausimaksu on jäseniksi liittyviltä harrastajilta 60 e/kausi. Hyväksymme kurssien maksuksi myös Sporttipassin sekä Smartum- ja Virike setelit. Kilpailevien parien kausimaksut määrittyvät tasoluokan mukaisesti.

LAVIS maksetaan joko kertamaksuna 7 e / kerta, tai ostamalla 5 kerran kortin 25 eurolla. Latin Fever-soololattarit maksetaan joko kertamaksuna 12 e / kerta, tai ostamalla 5 kerran kortin 50 eurolla.  LAVIS- ja Soololattari kurssilaisilla ei ole jäsenmaksua eikä kausimaksuja, ainoastaan kurssimaksut käytyjen tuntien mukaan.

7.Infotilaisuus

Esittelemme toimintaamme ja kurssien ohjajat Urheilupuiston yläsalissa keskiviikkona 24.8. klo 18.00 alkavassa infotilaisuudessa. Samassa tilaisuudessa esittelemme osan opetettavista tansseista ja pidämme ilmaisen LAVIS maistiaisen.

Ohessa kuvia seuramme arjesta vuosien varrelta

 

 

Tulosta Sähköposti