Bailatinoa jäsenille

Bailatinoa huhtikuussa

Hei!
Jäsenten kevään jumpat vaihtuvat Bailatinon alkeisiin su 14.4. ja su 21.4. klo 10 - 11. Bailatinossa tanssitaan ilman paria pääsääntöisesti latinalaisrytmien tahtiin. Tule siis kokeilemaan maistiaistunteina ensi syksynä vuosien taon jälkeen seuramme tarjontaan palaavaa lajia. Tunnit ovat samalla itselleni nk. harjoitustunteja, joten annathan minulle myös palautetta tunneista ;o)  Lämpimästi tervetuloa! Terveisin Mari K., aloitteleva Bailatino-ohjaaja
 
Tässä vähän lisätietoa aiheesta:
 
Bailatino (rekisteröity tavaramerkki) on tanssillinen liikuntamuoto, jonka perusajatuksena on tuoda ihmiset lähemmäksi latinalaista musiikkia ja latinalaista tanssia sekä latinalaiskulttuuria. Bailatinon tarkoituksena on poistaa musiikillisesta liikunnasta siihen helposti kohdistuvia suorituspaineita. Bailatinossa ei vaadita tanssitekniikan osaamista, vaan tärkeämpää on luoda ilmapiiri, jossa liikkuja nauttii oman vartalonsa käytöstä omien resurssiensa mukaan sekä kokee oppimisen että onnistumisen riemua. Bailatinoa voi verrata perinteiseen aerobicin alueella niin sanottuihin koreografisiin tunteihin, syketasot vaihtelevat paljonkin ryhmän taidon mukaan. Bailatinotunnin aikana nautitaan musiikista ja pidetään hauskaa yhdessä muun ryhmän kanssa. Kunto ja tanssitaito kohoaa melkein huomaamatta. Jokaiselle harrastajalle löytyy sopiva tasoryhmä, alkeistason tunneista aina jatkotason tunteihin. Ikä, sukupuoli, koko tai taitotaso ei ole koskaan esteenä tunneille osallistumiseen.
lähde: www.tanssiurheilu.fi
 
Asuksi sopii hyvin tanssitreenien asut tai muut kevyet urheiluasut. Kenkinä käytetään kevyitä tossuja, tanssikenkiä tai aerobicissa käytettäviä jalkineita.
 
 
 

 

 

Tulosta Sähköposti