Anna kinkulle kyytiä

Tammikuun uudet kurssit

Tervetuloa opettelemaan tanssimaan! Kurssiemme opetussuunnitelmat on laadittu niin, että sekä vasta-alkajat että konkaritkin voivat kehittää tanssitaitojaan. Tammikuun kilpatanssin peruskurssin ohjaajina toimivat  Veli-Matti ja Mari Kurtti ja pyrkimyksenä on, että sama ohjaajapari ohjaa nyt alkavaa kurssia seuraavat 2 vuotta jatkumona peruskurssi --> jatkokurssi. Tällä pyritään siihen, että ohjaajat ja oppilaat oppivat tuntemaan toisensa hyvin. Lisäksi opetuksesta saadaan selkeä ja nousujohteinen 2 vuoden kokonaisuus. Peruskurssilla opetellaan tanssin perusteet ja mukavat askelsarjat kuhunkin opetettavaan tanssiin (samba, hidas valssi, cha-cha, tango, quickstep ja jive). Seuraavana vuonna askelsarjoja viedään eteenpäin ja tanssitekniikkaa kehitetään. Uusina tansseina opetetaan rumba ja foxtrot. Nyt on siis hyvä mahdollisuus saada opetusta, joka on suunniteltu nousujohteiseksi 2 vuoden aikajaksolle.

Zumbakurssin ohjaajana toimii Suvi Kiiski ja zumbaa on keväällä kaksi jaksoa. Ensimmäinen jakso alkaa heti viikolla 1, ja kestää viisi viikkoa. Toinen viiden kerran jakso on keväämmällä. Zumbassa tavoite on liikkua rennon letkeän lattarimusiikin tahtiin ilman paria.

 1. Ilmoittautuminen

Mikäli haluat varata paikan jommalle kummalle kurssille, niin laita tietosi seuraavaan osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. . Kirjaamme teidät ilmoittautumisjärjestyksessä kurssille. Parien tiedot tulee lähettää samalla viestillä. Ja toki kurssille voi siis ilmoittautua ilman pariakin! Jos et saa kuittausta 3 vrk:n kuluessa, niin ota yhteyttä seuran nettisivujen kautta (www.urheilutanssijat.net)

nimi

kurssi (kilpatanssin peruskurssi / Zumba / molemmat)

postiosoite

sähköpostiosoite

puhelin

syntymävuosi

työskenteletkö Länsi-Savolla (alennus)

  

2. Kurssikuvaus

 

Kilpatanssin peruskurssilla (PK) opetetaan nimensä mukaisesti tanssin perusteita. Peruskurssille tuleva ei siis tarvitse osata tanssia askeltakaan. Kaikki opetetaan alusta alkaen. Kilpatanssi ei tarkoita kilpailemista, vaan nimi kuvaa lajiin kuuluvia 10 eri tanssilajia. Peruskurssilla aloitetaan opettelemaan näistä kuutta tanssia ilman minkäänlaista kilpailutavoitetta.

Zumba on ilman paria harrastettavaa latinalaistansseihin perustuvaa rentoa menoa, jossa hiki lentää.

 

3. Kurssiajat ja –paikat

 

TO 19.30 - 21.00 Peruskurssi 2 Uusi Kalevankankaan koulu --> Alkaa viikolla 2

PE  18.30 - 19.15 Zumba  Urheilupuiston yläsali --> Alkaa viikolla 1

 

4. Kurssien hinnat

Kilpatanssin peruskurssilla:

Jäsenmaksu on 30 e, ja uusilla jäsenillä siihen lisätään liittymismaksu 5 e.

Lisäksi ovat kausimaksut syys/kevät. Kausimaksu on jäseniksi liittyviltä harrastajilta 45 e/kausi. Hyväksymme kurssien maksuksi Sporttipassin sekä Smartum-, että Virike setelit.

 

Zumban hinnat:

Kertaliput 7 e / kerta, tai 5 kerran lippu 25 e. Viiden kerran lippua voi käyttää myös kevään osiossa.

 

Ohessa kuvia seuramme arjesta ja "juhlasta" vuosien varrelta.

altaltaltaltaltalt

 

Tulosta Sähköposti